Γερμανός ζούσε 15 χρόνια με ένα μολύβι μέσα στο κεφάλι του

Γερμανός ζούσε 15 χρόνια με ένα μολύβι μέσα στο κεφάλι τουΒερολίνο: Με ένα μολύβι σφηνωμένο στο κεφάλι του ζούσε επί 15 χρόνια ένας 24χρονος άνδρας από τη Γερμανία.

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαχεν της Γερμανίας δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν, κατά την τομογραφία που έκαναν στον 24χρονο, διαπίστωσαν πως ένα μολύβι δέκα εκατοστών είχε περάσει μέσα από τη μύτη του, στον φάρυγγα και είχε τραυματίσει το δεξί του μάτι.

Ο 24χρονος ζήτησε ιατρική βοήθεια το 2011 μετά από χρόνιους πονοκεφάλους, ενώ υπέφερε επίσης από συχνά κρυολογήματα και η όρασή του στο δεξί μάτι είχε αρχίσει να επιδεινώνεται δραματικά.

Ο νεαρός άνδρας –τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα- είπε στους γιατρούς πως δεν γνωρίζει πώς το μολύβι καρφώθηκε εκεί, αλλά έκανε λόγο για ένα ατύχημα που είχε ως παιδί στην ηλικία των εννέα ετών.

Οι γερμανοί γιατροί αφαίρεσαν το μολύβι και ο 24χρονος έχει επανέλθει πλήρως.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου, Ματίας Μπράνστέντερ, η απίστευτη ιατρική υπόθεση έγινε θέμα συζήτησης για πρώτη φορά σε ιατρικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"