Η πολύ δουλειά διαλύει τη σχέση


Η πολύ δουλειά διαλύει τη σχέσηΣύμφωνα με μία νέα έρευνα, σχεδόν ένας στους τρεις εργαζόμενους εξωθεί τη σχέση με τον/την σύντροφό του στα άκρα, εξαιτίας της πίεσης που νιώθει από τη δουλειά του.
 
Οι επιστήμονες από το ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (IOSH), αφού επιστράτευσαν 2.000 εργαζομένους, για να διερευνήσουν αν και κατά πόσον επηρεάζει η δουλειά την προσωπική τους ζωής, διαπίστωσαν ότι το 29% από αυτούς δεν κατόρθωνε να βρει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στην υπόλοιπη ζωή του, με συνέπεια να φτάνει στα πρόθυρα ή και να χωρίζει τελικά εξαιτίας της. 
 
Συνολικά, όμως, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων είπαν πως η πολλή δουλειά και το στρες επηρέαζαν αρνητικά την προσωπική τους ζωή και ασφαλώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα, εάν δούλευαν λιγότερο ή με πιο χαλαρούς ρυθμούς. 
 
Τα δύο κυριότερα προβλήματα που οδηγούσαν τη σχέση στα άκρα ήταν η δουλειά επί ατελείωτες ώρες κάθε μέρα και ο υπερβολικός φόρτος εργασίας που δεν επέτρεπε ούτε καν ένα τηλεφώνημα στον/στην σύντροφο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"