*Ζώδια 16/4


Είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις λόγω της συναισθηματικής φόρτισης ή ευαισθησίας που μπορεί να νιώσετε, ιδιαίτερα με μέλη της οικογένειάς σας που ίσως χρειαστεί να προστατέψετε ή να φροντίσετε παραπάνω. Αυτό βέβαια μπορεί να σας κόψει τη φόρα και κάποιες αποφάσεις που ίσως να φαίνονταν πολύ εκκεντρικές στους γύρω σας τώρα να τις διακόψετε απότομα από μια ξαφνική ανασφάλεια. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αναζητήσετε μια πιο συντηρητική πολιτική η οποία όμως θα σας φέρει σε κόντρα. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί. Επειδή ο Ερμής βρίσκετε στο ζώδιό σας θα σας δώσει μεγαλύτερη έμπνευση και διορατικότητα.

Είστε πολύ πιο ήρεμοι και ασφαλείς για αυτό μπορείτε να κερδίσετε πιο εύκολα κυρίως σε ένα θέμα οικονομικό. Από την άλλη ξεκινάει μια μεγάλη εύνοια λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο σε προσωπικά, οικονομικά και ερωτικά θέματα. Το ζητούμενο είναι να αλλάξετε τελείως συμπεριφορά και τότε η αισιοδοξία θα έρθει από μόνη της. Μόνο τότε θα δείτε μεγάλες διαφορές στη ζωή σας. Πάντως η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο από εδώ και πέρα γιατί εσείς βέβαια μέσα σας θα νιώσετε πολύ καλύτερα τουλάχιστον απέναντι στον εαυτό σας και μερικοί θα αρχίσετε να τον αγαπάτε δημιουργικά.

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ περισσότερο και το κυριότερο είναι ότι ίσως γίνετε και κάπως συντηρητικοί γιατί θα διαπιστώσετε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χειρίζεστε καλύτερα τα πράγματα που τείνουν να ξεφύγουν. Πιθανόν να πιάσετε τον εαυτό σας με χαρτί και με μολύβι κάνοντας πράξεις και υπολογισμούς. Όλα να ξέρετε ότι χρειάζεται να γίνονται. Το καλό είναι ότι θα απεγκλωβιστείτε από σκέψεις που έχουν την χροιά των ψευδαισθήσεων και θα κάνετε ένα ξαφνικό ξεκαθάρισμα το οποίο προς το παρόν θα ευνοήσει όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Είστε πολύ σίγουροι και συγκεκριμένοι με αυτό που ζητάτε και θα δείτε ότι αν επιμείνετε θα επιτύχετε να περάσει η δική σας γνώμη αλλά και να εκφράσετε με δικό σας τρόπο αυτά που θέλετε. Από την άλλη φίλοι και γενικά ένα νέο κοινωνικό άνοιγμα θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε καλύτερες συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να γνωρίσετε μέσω γνωστών ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σας πηγαίνει σαν χαρακτήρας οπότε πιο εύκολα θα ξεκινήσετε μια σχέση.

Επειδή θα αρχίσετε να εκφράζεστε πιο ξεκάθαρα και πιο αληθινά, θα δείτε ότι θα κάνει καλό στην σχέση σας, κυρίως αν είναι Κριός, Τοξότης ή Υδροχόος. Ίσως να ανακαλύψετε ότι θέλετε για λίγο να κλειστείτε στον εαυτό σας για να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να σταματήσετε τα πολλά κοινωνικά. Από την άλλη η ποιότητα που θα αναζητήσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και κυρίως στις σχέσεις και τα άτομα που σας περιβάλλουν ίσως να σας κάνει απόλυτους, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο όπου επιθυμείτε να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις. Υπάρχουν πάντως ευκαιρίες μέσα στην δουλειά σας αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολες όσο πιστεύετε.

Επειδή θα έχετε μια πολύ θετική ανταπόκριση από άτομα της οικογένειάς σας αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πολύ καλύτερα αλλά και περισσότερο ασφαλείς γιατί θα βιώσετε έντονα συναισθήματα. Νιώθετε πάντως πολύ γεμάτοι μέσα σας γιατί ένα επαγγελματικό σας θέμα θα πάρει μια θετική τροπή. Κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα κερδίσετε πιο εύκολα κάτι που περιμένετε από έναν συνεργάτη ή από ένα οικονομικό θέμα. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που σας πηγαίνει και τώρα θα τα πάτε πολύ καλύτερα από παλιά. Για αυτό επενδύστε σε αυτή την σχέση

Αντιλαμβάνεστε ότι θα χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερο αγώνα για να κερδίσετε σε θέματα οικονομικά ή θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι για να κερδίσετε κάτι άλλο. Η συναισθηματική σας στάση μπορεί να σας κάνει αρκετά ευάλωτους και ευαίσθητους και αν έχετε θέματα οικογενειακά, δεν θα μπορέσετε να βρείτε την χρυσή τομή κι ίσως νιώσετε ότι δεν θα μπορέστε να τα καταφέρετε. Αλλά τελικά ξέρετε πολύ καλά ότι με το χάρισμα της συνεργασίας που έχετε θα ξεπεράσετε τους υφάλους. Ο Ταύρος μπορεί να μπει σαν ένας σίφουνας στην ζωή σας. Ο Καρκίνος ίσως να κάνει και πάλι την εμφάνισή του και να σας αναστατώσει.

Είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε το οτιδήποτε σας παρουσιαστεί με μεγαλύτερη όρεξη αλλά και από μια θετική οπτική γωνία που άλλες φορές δεν θα το κάνατε. Επειδή νιώθετε ήδη ότι κάτι πάει να αλλάξει στον ορίζοντα θα δείτε ότι θα έρχεστε σε επαφή με άτομα τα οποία θα σας πηγαίνουν περισσότερο και θα σας βγάλουν ακόμα από αδιέξοδα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο σε θέματα που είστε σοβαροί και απόλυτοι θα διαπιστώσετε ότι θα αρχίζετε να βάζετε περισσότερο νερό στο κρασί σας και μπορεί να δείτε με καλό μάτι μια προσωπική δυσκολία που έχετε αυτή την στιγμή. Από το εξωτερικό ή ένα θέμα σπουδών που αφορά όμως και χρήματα θα έχετε μια θετική απάντηση.

Οικογενειακά βάρη και υποχρεώσεις σας εμποδίζουν να νιώσετε καλά. Όταν έρχεστε στην φάση να λειτουργήσετε πιο πρακτικά ή με την κοινή λογική νιώθετε ότι εγκλωβίζεστε και στεναχωριέστε γιατί πιστεύετε ότι δεν ζείτε. Αν όμως αποφασίσετε ότι και αυτό είναι κομμάτι της ζωής θα διαπιστώσετε ότι πιο ανάλαφρα θα γίνουν όλα, αρκεί να αποδέχεστε και την άλλη πλευρά. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που θέλετε δεν θέλετε σας βάζει σε προβληματισμό και αναγκαστικά σας κάνει πιο ερευνητικούς και βαθιά συναισθηματικούς. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις ίσως είναι η καλύτερη λύση για αποφυγή δυσκολιών.

Είστε πολύ κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σας και αυτό σας δημιουργεί συναισθηματική άνεση και χαρά. Η τρυφερή σας στάση μπορεί να βοηθήσει μια σχέση που είναι κατά κάποιο τρόπο στον αέρα και δεν έχουν ακόμα μπει κάποιες βάσεις και αυτό ίσως να σας δώσει το προβάδισμα. Η σωστή συνεργασία είναι απαραίτητη για να βοηθηθεί μια κατάσταση όπου από εκεί θα κερδίσετε χρήματα ή κάτι που θα σας ωφελήσει. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χαλαρώσετε περισσότερο με τα ερωτικά σας θέματα και ίσως εμπιστευτείτε πιο εύκολα.

Για να επικοινωνήσετε πιο εύκολα, τουλάχιστον σήμερα, θα χρειαστεί να δείξετε το συναισθηματικό σας κομμάτι και αυτό σίγουρα σας δυσκολεύει επειδή δεν σας αρέσει να το βγάζετε. Στην δουλειά σας υπάρχει ένα άτομο που πρέπει να το υποστηρίξετε και ίσως αυτό να σας φέρει πιο κοντά και κυρίως αν είναι Καρκίνος υπάρχει κάτι που σας τραβάει σαν μαγνήτης αλλά συγχρόνως σας δυσκολεύει. Η διατροφή σας τουλάχιστον για σήμερα καλό είναι να είναι ελαφριά. Η ευαισθησία που θα δείξετε σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα σας φέρει αναστάτωση.

Νιώθετε πολύ προστατευμένοι και είστε οι ιδιαίτερα ευνοούμενοι γιατί τα πράγματα γίνονται με ευκολία. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα σας κάνει να τα βλέπετε όλα πολύ αισιόδοξα. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας δώσει ακόμα μια απόδειξη ότι σας θέλει. Μπορεί να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα για την υπόθεση ενός παιδιού. Το ρίσκο, το παιχνίδι και η δημιουργικότητα είναι εργαλεία που μπορεί να σας βοηθήσουν για να κερδίσετε το στοίχημα ή ακόμα και χρήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"