*Ζώδια 12/4


Είστε σε φάση αναδιοργάνωσης για αυτό προσπαθείτε να εξασφαλίσετε όσο μπορείτε είτε πόρους είτε συμφέρουσες συνεργασίες οι οποίες θα σας φέρουν μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη στις κινήσεις σας. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα σας δώσει την βαθιά και ουσιαστική επαφή την οποία αναζητάτε για να γίνετε πιο ποιοτικοί και αισθαντικοί. Από την άλλη θα ζητήσετε να μείνετε μόνοι σας για να αντιληφθείτε τι ακριβώς θέλετε και τι δεν θέλετε.


Η δύναμή σας επανέρχεται και νιώθετε ότι θα μπορέσετε να πάρετε πίσω κάποια πράγματα που τα είχατε στερηθεί λόγω καταστάσεων οι οποίες δεν σας επέτρεπαν να βγείτε προς τα έξω. Η συμφωνία για μια δουλειά μπορεί να μπλοκάρει γιατί είτε θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από ένα συνεργάτη είτε θα σας δίνονται λάθος πληροφορίες. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μέσα από συζητήσεις και γνωριμίες θα κερδίσετε κάποια χρήματα ή τουλάχιστον θα ανοίξετε πιο εύκολα μια πόρτα. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ ομαλοποιείται.

Νιώθετε ότι πρέπει είτε να λειτουργήσετε στο παρασκήνιο είτε να απομονωθείτε ακόμα και στην δουλειά σας γιατί θέλετε να δείτε τα πράγματα μέσα σε πιο κλειστή βάση. Πάντως ότι και να κάνετε έχετε πολύτιμη βοήθεια την οποία θα πρέπει να την διαχειριστείτε με εξυπνάδα και ευελιξία. Η σχέση με φίλους ή με μια ομάδα σας δίνει κάτι πολύ καλό για αυτό μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φεύγουν και παρόλο που μπορεί να νιώθετε πολύ μπερδεμένοι εσείς συνεχίστε το πρόγραμμά σας κανονικά. Ο Σκορπιός μέσα στον εργασιακό σας χώρο δεν σας αφήνει περιθώρια να σκεφτείτε και σας διεκδικεί σθεναρά.

Νιώθετε ότι χρειάζεται να διασφαλίσετε ακόμα και μια φιλία η οποία μπορεί να σχετίζεται και με ένα ερωτικό σας θέμα για αυτό θα έχετε μεγαλύτερο πάθος σε οτιδήποτε κάνετε. Είστε πολύ πάντως συγκεκριμένοι με μια δουλειά την οποία θέλετε να την αναλάβετε εξ ολοκλήρου. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βρεθείτε εμπρός σε μια επιτυχία, αφού θα συνεργαστείτε θετικά με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας και σίγουρα θα ανανεωθείτε μέσα από αυτό. Πάντως αν θέλετε να πλησιάστε έναν Παρθένο ή έναν Ιχθύ τώρα είναι ευκαιρία.

Είστε πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και γι' αυτό θα κάνετε τα πάντα για να μπορέσετε να ξεκολλήσετε, αρκεί να μην σας πιάσει η αδράνεια ή ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρετε. Επειδή υπάρχει το υπόβαθρο για να εκτιμήσετε τις καταστάσεις καλύτερα και να κινηθείτε πολύ πιο δυναμικά από άλλες φορές, μην σταματάτε αν σας τυχαίνουν κάποια εμπόδια. Τα εμπόδια μερικές φορές σας φέρνουν πιο κοντά στην νίκη. Μην υψώσετε τοίχο απέναντι σε Ταύρο, Σκορπιό και Υδροχόο επειδή διαφωνείτε σε κάποια θέματα.

Ανταποκρίνεστε θετικά σε οτιδήποτε έρχεται τουλάχιστον για σήμερα και αυτό σας βοηθάει να είστε επιβοηθητικοί με τον εαυτό σας και με τους άλλους γιατί δεν έχετε και πολλές αντιστάσεις είτε με την λογική είτε με οτιδήποτε άλλο και αυτό σας κάνει συνεργάσιμους. Επειδή θέλετε να αλλάξει κάτι τουλάχιστον στην προσωπική σας ζωή θα προσπαθήσετε λόγω της εσωτερικής καθοδήγησης που θα έχετε να κάνετε μια κίνηση πολύ τολμηρή και ίσως να κερδίστε ακόμα και την αγάπη ενός ατόμου που μπορεί να το θεωρούσατε άπιαστο όνειρο.

Οι υποχρεώσεις προς τρίτους θα σας αναγκάσουν να γίνετε περισσότερο απόλυτοι απέναντι στα δικά σας θέλω. Θέματα ασφάλειας, εφορίας και γενικά πληρωμών μπορεί να επαναφέρουν την ανασφάλεια μέσα σας γιατί θα δείτε ότι ό, τι και να κάνετε είστε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Σίγουρα θα χρειαστεί να είστε πιο σταθεροί στις αποφάσεις σας γιατί αν σκαμπανεβάζετε δεν θα πάρετε τελικά απόφαση για ένα προσωπικό θέμα που σας απασχολεί. Καμιά φορά και το ρίσκο το χρειάζεστε για να αποφύγετε την στασιμότητα.

Είστε πολύ σταθεροί απέναντι στις υποχρεώσεις σας και κυρίως με συνεργάτες ή άτομα τα οποία χρειάζονται και την δική σας υποστήριξη. Επειδή έχετε πάρει φόρα και κάνετε ακόμα πιο τολμηρά πράγματα τα οποία μπορεί να μην τα είχατε τολμήσει νωρίτερα καλό είναι να διατηρήσετε μέσα σας τη δύναμη και να μην αρχίσετε και πάλι είτε από θυμό, είτε από αρνητική σκέψη να χαλάτε ό, τι έχετε κερδίσει. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα οικονομικό θέμα το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή. Πιθανόν δυσκολίες στην επικοινωνία με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο.

Αντιστέκεστε σε κάτι που σας είναι πολύ χρήσιμο γιατί μάλλον δεν έχετε καταλάβει την αξία του. Μην αφήνετε πάντως να σας παίρνει από κάτω είτε ένα οικονομικό θέμα είτε ένα μια πολύ εσωτερική υπόθεση που σας γυρίζει στο παρελθόν γιατί οι φόβοι σας μπορεί να μην σας καθοδηγούν σωστά. Αποδεσμευτείτε από τα φαντάσματα γιατί όλα είναι ψευδαισθήσεις και είναι μέσα στο μυαλό σας. Το σίγουρο είναι ότι επειδή είστε πολύ δυναμικοί και αισιόδοξοι δεν κρατάει για πολύ η δυσκολία σας. Η σχέση με έναν Ταύρο μπορεί να μπει σε μια καινούργια βάση πιο υγιή και αληθινή.

Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ή να κερδίσετε κάτι που θα σας κάνει να προχωρήσετε πιο δυναμικά τουλάχιστον για την σημερινή ημέρα. Η θετική στάση σε συνδυασμό με την εσωτερική ασφάλεια που έχετε θα σας κάνει να διεκπεραιώσετε πιο εύκολα όλες σας τις πρακτικές υποθέσεις σας. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και θα καταφέρετε να πάρετε προς το μέρος σας ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά φοβόσαστε το «όχι» του. Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός είναι μέσα στις προτιμήσεις σας.

Στο χέρι σας είναι τι θα επιλέξετε τουλάχιστον για σήμερα. Θέλετε να περάσετε καλά ή να είστε μέσα στην γκρίνια και στην κατήφεια; Επειδή μπορεί να υπάρχουν άτομα με τα οποία εσείς δεν νιώθετε ασφαλείς ίσως να σας γυρίζουν άθελά τους πίσω σε καταστάσεις που εσείς προσπαθείτε να αποβάλετε ή έχετε ήδη κάνει και καλό είναι να αφήσετε τις τοξίνες από την άρνηση αυτή την στιγμή έξω από την ζωή σας. Το σπίτι σας μπορεί να χρειάζεται φροντίδα και γενική περιποίηση. Το φρεσκάρισμα του περιβάλλοντος θα ανανεώσει και εσάς.

Παραμένετε πολύ σταθεροί και θετικοί και επειδή θέλετε κάτι να κερδίσετε τουλάχιστον για σήμερα θα διαπιστώσετε ότι αν φέρετε τον οποιονδήποτε στο φιλότιμο θα γίνουν όλα όπως τα είχατε υπολογίσει. Όταν κινείστε πάντως με πρακτικότητα βλέπετε ότι τα καταφέρνετε και όλα είναι πιο εύκολα για σας. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα πάντως είναι καλύτερο από ένα μπερδεμένο απέναντι σε μια σχέση σας που είστε συνέχεια ήξεις αφήξεις γιατί δεν είστε σίγουροι ή δεν μπορείτε να ανακάμψετε μια συμπεριφορά που σας κάνει να πληγώνεστε. Ο Σκορπιός παραμένει σταθερός απέναντί σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"