*Ζώδια 11/4


Προσγειώνεστε και προσπαθείτε να κάνετε οτιδήποτε για να γίνετε πιο πρακτικοί αλλά και προσεκτικοί σε θέματα οικονομικών ή ακόμα και αγορών. Θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε άμεσα ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε καλύτερα κάποια πρακτικά θέματα. Από την άλλη η διεκδίκηση θα είναι μέσα στα σχέδιά σας και ίσως να φανείτε και λίγο υπερβολικοί σε υλικά ή οικονομικά θέματα. Ένα καλό γεύμα με φίλους θα σας φέρει χαρά την οποία την χρειάζεστε για να έχετε ισορροπίες. Καμιά φορά τα μικρά και απλά πράγματα μας δημιουργούν μεγαλύτερη χαρά παρά τα δυσθεώρητα ύψη των μεγάλων επιτυχιών.

Είστε πιο σίγουροι και σταθεροί με τα θέλω σας και τα πιστεύω σας και κατά κάποιο τρόπο βγαίνετε πλέον προς τα έξω και γίνεστε περισσότερο αναζητητές εμπειριών. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε ότι μπορεί να υψώνονται τείχη μέσα σε μια στενή σχέση ή μια συνεργασία και κυρίως αν το άτομο είναι Σκορπιός. Ίσως υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις ή απόλυτη συμπεριφορά από την πλευρά του. Αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάζει άμεσα γιατί μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε πολλά πράγματα. Εκδηλώστε τα θέλω σας και μην δεσμεύεστε από τους άλλους. Ευκολία σε όλα τα πρακτικά θέματα ακόμα και στα οικονομικά.

Αποσύρεστε για λίγο είτε γιατί είστε κουρασμένοι ή έχετε αποφασίσει να είστε σταθεροί σε μια κατάσταση για να μπορέσετε να κτίσετε πάνω της. Η επαφή με πολλούς φίλους ή με ομάδα η οποία σας βοηθάει στο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο ή έστω να ξεφύγετε από την πλήξη και την μονοτονία είναι μια νότα θετική στη ζωή σας. Πάντως το ερωτικό σας στοιχείο είναι πολύ έντονο και ίσως οι ελπίδες σας έχουν αναπτερωθεί για ένα πρόσωπο που σας ενδιέφερε από παλιά. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι σημαντικές για αυτό μην χάνεστε σε λεπτομέρειες ή σκέψεις που δεν έχουν υπόσταση.

Είστε πολύ σταθεροί και σίγουροι για κάποια βήματα που θέλετε να κάνετε. Οτιδήποτε έχετε ξεκινήσει αυτές τις ημέρες θα το επικοινωνήσετε καλύτερα και θα έχετε την ευκαιρία να το διαδώσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείτε τα αποτελέσματα άμεσα. Η φιλική σχέση με ένα άτομο που όμως υπάρχει και κάτι ερωτικό κρυμμένο μπορεί ξαφνικά να διαφοροποιηθεί θετικά αλλά ίσως εσείς να το μπλοκάρετε γιατί περνάτε κάποια δικά σας κολλήματα ή μπλοκαρίσματα. Η ζωή σας γενικά αλλάζει γιατί εσείς έχετε πάρει απόφαση μεγάλων ξεκαθαρισμάτων.

Η καριέρα σας και γενικά η κοινωνική σας ζωή αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα και ίσως να κάνετε ένα βήμα πίσω και από εκεί που έχετε πάρει φόρα μπορεί να πάρετε απόφαση ότι χρειάζεται να δείτε αν αυτό που έχετε ξεκινήσει μπορεί να κάτσει και πρακτικά. Ίσως οικονομικά θέματα να σας κάνουν να νιώσετε δεσμευμένοι ή ότι τελικά δεν γίνεται τίποτε και κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μην αλλάζετε πάντως εσείς τα σχέδιά σας και μην οπισθοχωρείτε με τίποτε γιατί μόνο τότε θα κερδίσετε το καλό αποτέλεσμα. Η επαφή με Σκορπιό ή Υδροχόο θα σας προβληματίσει.

Εναρμονίζεστε με το περιβάλλον και κάνετε πράγματα τα οποία είναι πολύ κοντινά και οικεία με την ψυχοσύνθεσή σας. Έχετε μια επιτυχία η οποία σας βοηθάει να συμπληρώσετε το πάζλ με ευκολία που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Επειδή η σιγουριά θα βοηθήσει στην διαμόρφωση θετικών καταστάσεων μην αμφισβητείτε τις δυνάμεις σας και πάνω από όλα μην κρίνετε τον εαυτό σας αυστηρά. Μια οικονομική βοήθεια ή ένα άνοιγμα που μπορεί να σας έρθει ξαφνικά θα βοηθήσει μια συνεργασία. Η καθοδήγηση από το ένστικτό σας είναι πολύ σημαντική. Μην αφήνετε σχέσεις που σας περιορίζουν να σας ελέγχουν και να σας βάζουν άλλους στόχους από αυτούς που θέλετε εσείς.

Μετά την ανατροπή και τον δυναμισμό που έχετε επιδείξει σε κάποιες καταστάσεις καιρός είναι να γαληνέψετε αλλά και να γίνετε πιο πρακτικοί. Ίσως να αποφασίσετε ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε πολιτική πιο ήπια και κατασταλαγμένη σε θέματα μιας πληρωμής και γενικά υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε την δύναμή σας αλλά να την χρησιμοποιείτε με σωστό τρόπο. Η επαφή με ένα άτομο που έχει να κάνει με διεργασίες πολύ προσωπικές σας δημιουργεί ανασφάλεια γιατί σας δοκιμάζει στο πόσο μπορείτε να βγείτε έξω από τα όρια σας και πόσο όχι. Για αυτό αν δεν είστε σίγουροι παραμείνετε με τον εαυτό σας χωρίς να νιώθετε ενοχές ή ανασφάλεια.

Νιώθετε ότι θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι και ανοικτοί με κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Ακόμα και αν έχουν απαιτήσεις παράλογες ή περίεργες θα χρειαστεί να είστε πιο θετικοί και γενικά να ακούτε και τις ανάγκες των άλλων. Μπορεί βέβαια να σας βγει στην επιφάνεια κτητικότητα και πιθανόν ανασφάλεια για κάποια πράγματα που κατά την γνώμη σας δεν έχουν γίνει όπως θέλετε ή όπως τα περιμένατε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα απαιτητικοί και ίσως να αναζητάτε πιο πολύ την ποιότητα αλλά η ευελιξία πάντα χρειάζεται και ίσως ο Δίδυμος να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε.

Υπάρχουν θέματα στον ορίζονται που είναι ανοικτά και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με την κοινή λογική και να εξαντλήσετε όλες τις πιθανές ευκαιρίες που έχετε για να νιώσετε ασφάλεια και να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση την οποία δεν μπορείτε να την αλλάξετε με άλλο τρόπο. Επειδή χρειάζεστε πολύ οργάνωση και πρόγραμμα σήμερα θα διαπιστώσετε ότι είναι σημαντικό κυρίως σε θέμα διατροφής και καθημερινότητας να αναθεωρήσετε κάποιες κακές συνήθειες ή διαδικασίες οι οποίες δεν είναι συμφέρουσες πρώτα από όλα για σας και μετά για τους υπόλοιπους.

Νιώθετε γενικά καλά γιατί όλη η ένταση κατά κάποιο τρόπο καταλαγιάζει και εσείς θα μπορέσετε πιο εύκολα να ανταποδώσετε ένα ερωτικό κάλεσμα ή να λειτουργήσετε με περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια ακόμα και σε μια υπόθεση ρίσκου. Γενικά αν ανοίξετε, θα κερδίσετε. Η σχέση με έναν Ταύρο ή έναν Παρθένο θα εξελιχτεί πολύ καλά και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πάρετε αυτά που θέλετε με μεγαλύτερη ευκολία. Πάντως αν είναι να κλείσετε μια δουλειά, καλό είναι να το κάνετε σήμερα ή αύριο για να καλό αποτέλεσμα.

Αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε ακόμα και σε θέματα συμβίωσης. Ίσως να είστε αρκετά απόλυτοι και να μην δέχεστε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας οι οποίες σχετίζονται με κάποια γεγονότα από το παρελθόν. Καλό είναι να πάρετε απόφαση ότι θα πρέπει να το προσπεράσετε και για αυτό ακολουθείστε την θεωρία που λέει ότι «αν αποσύρεις την γνώμη σου από κάτι, αυτό αυτόματα σταματάει να σε πληγώνει». Βέβαια υπάρχουν θέματα πρακτικά ή οικονομικά που σας απασχολούν και σας δίνουν την ευκαιρία να δομήσετε καλύτερα ένα σύστημα το οποίο ναι μεν φαίνεται εύκολο αλλά στην πράξη διαφέρει..

Είστε πιο ψύχραιμοι και προσγειωμένοι σε διάφορα μικρά και πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Το θέμα ενός αμαξιού θα λυθεί πιο εύκολα σήμερα και μάλλον θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή την ιστορία. Επειδή θέλετε να επικοινωνήσετε αλλά με ασφάλεια ίσως να διαλέξετε άτομα τα οποία σας δίνουν τα εχέγγυα. Η επαφή με έναν Σκορπιό που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σας φέρει στο φως κάποιες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για να κάνετε και τις ανάλογες κινήσεις. Η υπόθεση ενός ακινήτου θα προχωρήσει πολύ καλά. Η επαφή με την τέχνη θα σας δώσει την ανάλογη ενέργεια που χρειάζεστε για να αναζωογονηθείτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"