Η εναλλακτική λύση θα πρέπει να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του χρέους


Εναλλακτική πρόταση που θα εγγυάται τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους της Κύπρου, θα πρέπει να υποβάλει η κυπριακή κυβέρνηση, ώστε να εξεταστεί από το Εurogroup, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Ολιβιέ Μπαγί «εναπόκειται στις κυπριακές αρχές να παρουσιάσει λύση, η οποία θα σέβεται τα κριτήρια για τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους, όπως αυτά καθορίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Εurogroup.
Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα της εφάπαξ εισφοράς σταθερότητας στις καταθέσεις, ο εκπρόσωπος είπε ότι οι κυπριακές αρχές θα πρέπει να λάβουν τις αποφάσεις, εμείς περιμένουμε την εναλλακτική λύση. Από την πλευρά της η Κομισιόν είναι διατεθειμένη να βοηθήσει με εποικοδομητικό τρόπο στην εξεύρεση λύσης.
Το θέμα της Κύπρου συζητήθηκε εκτενώς στη σημερινή τακτική εβδομαδιαία συνεδρίαση της Κομισιόν, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται και ανακοίνωση της Κομισιόν για το θέμα.
Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος Ολι Ρεν βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις κυπριακές αρχές και του εταίρους, σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"