«Η Γερμανία είναι συνυπεύθυνη για τα δεινά των Ελλήνων»


Την οδηγεί στο θάνατο μέσω της λιτότητας.- Άρθρο του Χένρικ Μπρόντερ στη «Ντι Βελτ».-
 "Η Γερμανία είναι συνυπεύθυνη για τα δεινά των Ελλήνων", υποστηρίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Χένρικ Μπρόντερ, σε άρθρο του στην εφημερίδα "Ντι Βελτ".
 
Ο Γερμανός δημοσιογράφος, Χένρικ Μπρόντερ, σε άρθρο του, με τίτλο "Η διάσωση των Ελλήνων είναι σκηνοθετημένη",  αναφέρει ότι η Γερμανία δεν βοηθά την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση, αλλά, αντίθετα, λειτουργώντας με βάση το δικό της όφελος, την οδηγεί στο θάνατο, μέσω της λιτότητας.
 
Καλεί παράλληλα τους συμπατριώτες του να επιδείξουν επιτέλους ευσπλαχνία προς τους  Ελληνες,  ενώ κατηγορεί την Γερμανία για την πώληση εξοπλιστικών συστημάτων στην Ελλάδα και καταγγέλλει τον φαύλο, όπως σημειώνει, κύκλο της χρηματοδότησης της Ελλάδας, που κύριο στόχο έχει να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των τραπεζών.
 
Ο Γερμανός δημοσιογράφος συγκρίνει, μάλιστα, τη συμπεριφορά της Ευρώπης έναντι της Ελλάδας, με τους επαχθείς όρους που είχαν επιβληθεί στην Γερμανία, με τη συνθήκη των Βερσαλλιών και οδήγησαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. "Η ιστορία", καταλήγει, "έχει διδάξει στους Γερμανούς ότι η συλλογική τιμωρία είναι ανεπίτρεπτη".
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"