Μυστικό γεύμα Αρχιεπισκόπου με Διοικητή και ΥΠΟΙΚ


Συζήτηση για συγχωνεύσεις τραπεζών.- Σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος πάει στην Αθήνα, όπου θα έχει συναντήσεις με Παπούλια και Σαμαρά.-
Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και Υπουργός Οικονομικών, παρακάθισαν χθες το μεσημέρι σε γεύμα στην Αρχιεπισκοπή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέμα συζήτησης τα προβλήματα του χρηματοπιστωτικού τομέα.
 
Στις δώδεκα και σαράντα-πέντε το μεσημέρι, ο Υπουργός Οικονομικών, Βάσος Σιαρλή, και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης, πέρασαν την πύλη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής αποδεχόμενοι πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για γεύμα.
 
Η συνάντηση επιχειρήθηκε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι αυτό και οι δύο αξιωματούχοι οδηγήθηκαν στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου από την πίσω πόρτα του κτιρίου.
 
Το γεύμα αποτελεί συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων του Αρχιεπισκόπου με τους δύο αξιωματούχους, κατά τις οποίες συζητήθηκε το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών.
 
Ακροθιγώς τέθηκε και το ενδεχόμενο συγχωνεύσεων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, σε περίπτωση που τους επόμενους μήνες δεν εξεύρουν ιδιωτικά κεφάλαια.
 
Σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος αναχωρεί για την Αθήνα, όπου θα έχει επαφές με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"