Χωρίς πρατήρια καυσίμων όλη η Κύπρος από σήμερα


Αίτημα τους το πάγωμα των αδειών ανέγερσης νέων πρατηρίων.-
 
Κλείσιμο των πρατηρίων πετρελαιοειδών σε όλη την Κύπρο από σήμερα αποφάσισε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών, με αίτημα το πάγωμα όλων των αδειών για δημιουργία νέων πρατηρίων μέχρις ότου ψηφισθούν οι νέοι σχετικοί κανονισμοί από τη Βουλή.
 
Στην ελεύθερη Αμμόχωστο στο μεταξύ συνεχίζεται για Τρίτη ημέρα η απεργία των πρατηριούχων καθώς οι πρατηριούχοι, διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη -όπως καταγγέλλουν- ανέγερση νέων πρατηρίων.
 
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων έχει ανακοινώσει ότι, από σήμερα, η απεργία θα επεκταθεί σε ολόκληρη την Κύπρο, αν δεν ληφθούν διαβεβαιώσεις ότι θα εγκριθεί η πρόταση νόμου, που είχε συμφωνηθεί ενώπιον της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής και θα τερματιστεί η παραχώρηση αδειών για λειτουργία νέων πρατηρίων.
 
Το θέμα που προέκυψε με τους πρατηριούχους καυσίμων και την επ` αόριστον απεργία που έχουν εξαγγείλει, το χειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
 
"Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο χειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών και είναι ένα θέμα που έχει συγκεκριμένες προεκτάσεις και συγκεκριμένες προδιαγραφές. Από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα", είπε.
 
Η ΠΟΒΕΚ στηρίζει τα μέτρα των πρατηριούχων και δια στόματος του γενικού γραμματέα της, Στέφανου Κουρσάρη, καλεί το Υπουργείο Εμπορίου να θέσει νέα κριτήρια για τη ρύθμιση του θέματος. 
 
Οι πρατηριούχοι δηλώνουν ότι θα εξυπηρετούν μόνο οχήματα των ουσιωδών υπηρεσιών, όπως αστυνομικά και πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα. 
 
Από την πρώτη ημέρα της απεργίας στην ελεύθερη Αμμόχωστο δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα. 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"