Στον Μέσι η «Χρυσή Μπάλα», για τέταρτη συνεχή χρονιά


Iστορικό «καρέ» από τον αστέρα της Μπαρτσελόνα.-
 
Στα χέρια του... συνήθους ύποπτου, Λιονέλ Μέσι κατέληξε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η «Χρυσή Μπάλα».
 
Ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα, που σημείωσε 91 γκολ μέσα στο 2012, σπάζοντας το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο, γράφοντας έτσι για ακόμη μία φορά ιστορία.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος «μάγος» άφησε πίσω τον νυν πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί που ήταν ο μοναδικός που είχε τρεις σερί κατακτήσεις αλλά και τους Μάρκο Φαν Μπάστεν και Γιόχαν Κρόιφ, οι οποίοι είχαν παραλάβει τρεις φορές το συγκεκριμένο βραβείο στην καριέρα τους.
 
Αντίπαλοι του Μέσι στη Ζυρίχη της Ελβετίας, όπου διεξήχθη το γκαλά για τα φετινά βραβεία της FIFA ήταν ο συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα», ο Ινιέστα και το αντίπαλό δέος του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, που ωστόσο είδαν για ακόμη μία φορά την... πλάτη του «Λεό».
 
«Είναι απίστευτο που κατέκτησα για τέταρτη συνεχή χρονιά τη «Xρυσή Mπάλα». Θα τη μοιραστώ με τους φίλους μου στη Μπαρτσελόνα και τον Αντρές. Πρέπει να αναγνωρίσω την προσφορά των συμπαικτών μου σε Αργεντινή και Μπάρτσα. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τον γιο μου» δήλωσε ο Μέσι, αφού πήρε στα χέρια του το φετινό βραβείο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον καλύτερο παίκτη του 2012 ανέδειξαν με τις ψήφους τους 208 προπονητές Εθνικών ομάδων, 208 αρχηγοί Εθνικών ομάδων αλλά και 208 δημοσιογράφοι, ήτοι 624 άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"