Έλυσαν τις νομικές διαφορές τους BlackRock και Pimco


Υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας ΚΤ και BlackRock.- 
 Υπογράφηκε το βράδυ της Δευτέρας η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) και BlackRock σε σχέση με το βοηθητικό ρόλο που θα διαδραματίσει η αμερικανική εταιρεία προς την Κεντρική Τράπεζα στην ανάλυση της μεθοδολογίας της PIMCO.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι δύο πλευρές κατέληξαν στη συμφωνία συνεργασίας σε τετράωρη τηλεδιάσκεψη που άρχισε γύρω στις 4.30 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 8.30 το βράδυ.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ολοκλήρωση της συμφωνίας ΚΤ και αμερικανικής εταιρείας ήταν αποτέλεσμα της εξεύρεσης του κατάλληλου νομικού πλαισίου από τις Pimco και BlackRock, που αποτελούν ανταγωνίστριες εταιρείες. Η εξεύρευση του κατάλληλου νομικού πλαισίου ξεκαθαρίζει πλέον τη διαδικασία συνεργασίας των δύο αμερικανικών εταιρειών και παράλληλα τους επιτρέπει να διασφαλίσουν, η μία έναντι της άλλης, το απόρρητο στη μεθοδολογία και στον τρόπο εργασία τους. 
 
 Μετά την εξέλιξη αυτή, η BlackRock θα αποτελέσει πλέον τον συμβουλευτικό οίκο που θα βοηθήσει την ΚΤ να αναλύσει τη μεθοδολογία που ακολούθησε η Pimco για να καταλήξει στο προκαταρκτικό ποσό κεφαλαιακής ενίσχυσης των κυπριακών τραπεζών και συνεργατικών ιδρυμάτων.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"