Υπό 8ήμερη κράτηση 15χρονος για διαρρήξεις και κλοπές


See full size imageΚατηγορείται για 18 διαρρήξεις με λεία 20 χιλιάδων ευρώ.-
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον 15χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που έγιναν από τον Ιούνιο του 2012 στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη 15χρονος εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διεπράχθησαν στην Λάρνακα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ανακρινόμενος ο 15χρονος παραδέχθηκε την διάπραξη 18 συνολικά διαρρήξεων και κλοπών που διεπράχθησαν από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα».
 
Όλες οι υποθέσεις αφορούν διαρρήξεις και κλοπές που έγιναν στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα όπου είχαν κλαπεί χρυσαφικά, ηλεκτρονικά είδη όπως φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικά ποσά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 20 χιλιάδες ευρώ.
 
Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «ο 15χρονος συνελήφθηκε πριν από τρεις περίπου εβδομάδες και παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων 7 διαρρήξεων και κλοπών ενώ πιστεύεται ότι ενέχεται και σε άλλες υποθέσεις».
 
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα πρόσωπα στα χέρια των οποίων κατέληγαν τα κλοπιμαία καθώς και τυχόν συνεργάτες του 15χρονου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"