Όλα τα Ζώδια 4/1


«Εμείς»
Η μέρα είναι αφιερωμένη στους άλλους, σε συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες με πολλά υποσχόμενες προοπτικές. Θα χρησιμοποιήσετε το δυναμισμό σας στους κόλπους μιας ομάδας και πολύ πιθανόν να γίνετε μέλος μιας ένωσης ή λέσχης. Από το απόγευμα, θα έχετε την τάση να υψώσετε τείχη σε πρόσωπα που σας πληγώνουν ή επιδιώκουν να σας εξαναγκάσουν να κάνετε κάτι. Οι γεννημένοι του 1971 θα ασχοληθείτε πιο έντονα με επαγγελματικά ζητήματα.


«Ακροβατώντας»
Έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε κάτι όμορφο στον επαγγελματικό τομέα όμως οι συνθήκες που επικρατούν σας προβληματίζουν ως προς τις επιλογές που έχετε. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να παρουσιάσετε κάποιες ιδέες που έχετε κλεισμένες στα συρτάρια σας προς ανωτέρους σας. Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο ευνοεί την ικανοποίηση των φιλήδονων αισθήσεών σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα έχετε μια πρόταση για δουλειά.

«Μ' αρέσει»
Η μέρα ευνοεί τη ντόλτσε βίτα και την ευχαρίστηση. Ο έρωτας, όμορφες δραστηριότητες και κεφάτες ενασχολήσεις θα σας ανανεώσουν και θα σας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης. Πολύ πιθανόν μαζί με φίλους ή ομοϊδεάτες να αρχίσετε κάτι καινούργιο που θα έχει συλλογικό αντίκτυπο. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα εάν έχετε βασιστεί σε κάποια χρήματα που περιμένετε. Οι γεννημένοι του 1956 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο.

«Εντός»
Έχετε την ανάγκη να νιώσετε αγαπητοί μέσα στην οικογένεια και συγχρόνως να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις, ώστε το σπίτι σας να είναι εστία χαράς, ευχαρίστησης και αγάπης. Ένα κρυφό φλερτ ίσως γίνει σχέση ενώ πολύ πιθανόν να έχετε θετικά αποτελέσματα από μια έρευνα. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα περιορίσετε κάποιες εξόδους.

«Ανάμεσα»
Σήμερα, έχετε την τάση να μεσολαβήσετε για χάρη του συντρόφου ή κάποιου άλλου προσώπου. Θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα που σας ενώνει κάποιο κοινό ιδανικό ή που συνεργάζεστε. Πολύ πιθανόν ένα καινούργιο project να εγκριθεί ή να έχει θετική ανταπόκριση από τους ιθύνοντες. Θέματα υγείας , διατροφής και υγιεινής θα τα δείτε πιο σοβαρά. Οι γεννημένοι του 1956 δεν θα κρατήσετε στη ζωή σας ένα πρόσωπο που σας ζημιώνει.

«Μου πάει;»
Ίσως κάνετε κάποιες αγορές με κριτήριο πόσο όμορφα σας κάνουν να νιώθετε ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο καλαίσθητο δώρο. Στον επαγγελματικό τομέα, κάτι νέο ξεκινά και αυτό σας αρέσει, όμως θα χρειαστεί να αναδιαρθρώσετε το πρόγραμμα σας. Θα δώσετε περισσότερο χρόνο σε ευχάριστες δραστηριότητες και ο έρωτας θα έχει έναν επίσημο ρόλο στη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1961 θα περιορίσετε κάποιες μετακινήσεις σας.


«Σε spa»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο η μέρα σας γίνεται πιο όμορφη κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Ίσως ασχοληθείτε με το στυλ σας, την εμφάνισή σας ενώ κάποια περιποίηση σώματος ή προσώπου θα σας ανανεώσει. Εύνοια θα έχετε σε συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις ενώ πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να ξεκινήσετε μια δημιουργική ενασχόληση. Οι γεννημένοι του 1963 θα γοητευτείτε από ένα ευφυές άτομο.

«Φύγαμε»
Η τέχνη, ο έρωτας και η ομορφιά αποτελούν το μέσο για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τις έγνοιες και να έρθετε σε μια γαλήνια μέθεξη με την ωραιότητα της ψυχής σας. Κάποια χρήματα έρχονται στην κατοχή σας όμως εξατμίζονται γρήγορα. Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ίσως τα δείτε από μηδενική βάση ενώ κάποιοι θα έχετε γεννητούρια. Οι γεννημένοι του 1975 θα αισθανθείτε ότι είναι νωρίς για ένα συμβιβασμό.

«Πάμε όλοι μαζί»
Η κοινωνικότητά σας σήμερα είναι προσανατολισμένη σε δραστηριότητες που προάγουν το καλό, την αρμονία και τη συνεργασία. Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο ευνοεί σε θέματα εμφάνισης και τονίζει την εξωστρέφειά σας. Ίσως σήμερα επιλέξετε ένα νέο τρόπο να μετακινείστε ενώ πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι γεννημένοι του 1967 θα ακούσετε τις τρελές σας ιδέες.

«Ελιγμοί»
Η συνεργασία με πρόσωπα κύρους, εξουσίας ή που είναι αυθεντία στο αντικείμενό τους θα είναι η πρόκληση της σημερινής ημέρας. Ίσως παρακολουθήσετε κάποια ταινία ή παράσταση που θα σας ευχαριστήσει ενώ θα είστε παρορμητικοί τόσο σε ερωτικά όσο και οικονομικά θέματα. Κάποιες μετακινήσεις για θέματα εργασίας θα είναι επιβεβλημένες. Οι γεννημένοι του 1966 θα το ρίξετε στο διάβασμα.

«Προτάσεις»
Η επικοινωνία με άτομα που συνεργάζεστε θα είναι ευχάριστη και συγχρόνως θα σας δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Πολύ πιθανόν να κοινοποιήσετε ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο έχετε ρόλο πρωτεργάτη. Μαζί με το ταίρι σας θα χαρείτε την παρέα των φίλων ενώ κάποιες μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από το άγχος της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι του 1967 θα κινηθείτε αθόρυβα.
«Ερωτικά ανεβασμένοι»
Σήμερα, η ερωτική διάθεση ακουμπά κόκκινο και πολλοί από εσάς θα ζήσετε μια όμορφη και ρομαντική εμπειρία. Συγχρόνως, ζητήματα που σχετίζονται με φόρους, επιδόματα, συντάξεις θα σας βάλουν σε διλήμματα. Πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε μια κρυφή οικονομική κίνηση ή επένδυση. Φιλικές σχέσεις θα αναθερμανθούν και θα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"