Όλα τα Ζώδια 25/1


«Θα τη βρω τη λύση»
Η σημερινή μέρα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και πιθανόν κάποια εξ αυτών να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες ως προς το χειρισμό τους. Οικονομικές συναλλαγές ίσως συναντήσουν εμπόδια και είναι καλό να αποφύγετε υπογραφές εμπορικών συμφωνιών ή δανειακών συμβάσεων. Η εφευρετικότητα θα αποτελέσει πηγή ικανοποίησης. Οι γεννημένοι του 1969 δεν θα συνεχίσετε να είστε στο πλάι κάποιων.


«Τι θέλει να μου πει;»
Η αστάθεια και η συναισθηματική ανασφάλεια ίσως σήμερα ενισχυθούν από κάποιες επαφές και συζητήσεις που δεν θα σας δίνουν μια καθαρή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με τη σκληρή κριτική ή κάποιες ιδέες σας να απορριφτούν. Μην απογοητεύεστε και συνεχίζετε την επίμονη δουλειά. Μικρά αλλά χαρούμενα γεγονότα στο χώρο της δουλειάς θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Οι γεννημένοι του 1977 θα ξεφύγετε από τα δεσμά μιας υποχρέωσης.

«Κάτι θα σκεφτώ»
Η μιζέρια δεν σας ταιριάζει και για αυτό αν και οικονομικά υπάρχει ένα θόλο τοπίο τροφοδοτήστε την μπαταρία των συναισθημάτων με θετική ενέργεια και κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια. Πολύ πιθανόν σε θέματα εργασίας να χρειαστεί να πατήσετε φρένο σε κάποια σχέδια και αυτό να σας κακοφανεί. Αξιοποιήστε αυτό το χρόνο για να τα εξελίξετε ή να τα βελτιώσετε και μην το βάζετε κάτω. Οι γεννημένοι του 1984 θα αρνηθείτε να μαραζώσετε για να έναν έρωτα και θα κυνηγήσετε έναν άλλο.

«Αυτό μου αρέσει»
Δεν υπάρχει κανείς που να σας μοιάζει και σήμερα το αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερο. Χαίρεστε τη μοναδικότητα σας και έρχεστε πιο κοντά στα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Ίσως ένα ραντεβού να ακυρωθεί ή τα σχέδια για μια ευχάριστη δραστηριότητα να συναντήσουν εμπόδια. Σκεφτείτε «κάθε εμπόδιο για καλό» και αναζητήστε τι θετικό μπορεί να βγει από αυτό. Απρόσμενα γεγονότα θα αλλάξουν την εικόνα που έχετε για το μέλλον προς το καλύτερο. Οι γεννημένοι του 1978 θα αφιερώσετε τη μέρα σε σας και το ταίρι σας.

«Βρίσκω εναλλακτικές λύσεις»
Στηρίζετε τα όνειρά σας στην οικογένεια ή τις βάσεις που έχετε βάλει στο παρελθόν και προσπαθείτε να αποφύγετε τη σύγκρουση με τα βράχια της απογοήτευσης. Μπορεί κάποιες συνεργασίες ή σχέσεις να παρουσιάζουν κάποιες απαισιόδοξες προοπτικές όμως το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σας αποκαλύπτει πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Θα μείνετε πιστοί στις αρχές σας και θα δουλέψετε με ζήλο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1981 στα αισθηματικά σας θα αναζητήσετε λιμάνι.

«Άστο, δεν έχω όρεξη»
Η κυκλοθυμία κάποιων φίλων ίσως σήμερα σας δημιουργήσει διφορούμενα συναισθήματα και επιλέξετε να αποφύγετε κάποιες επαφές. Συγχρόνως κάποιες μετακινήσεις για πρακτικά θέματα ίσως παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή χρειαστεί να ματαιωθούν. Επαγγελματικά αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και συγχρόνως ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι του 1959 ερωτικά δεν θα παραδώσετε τα όπλα.


«Δεν μπορώ να αποφασίσω»
Επαγγελματικά θέλετε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί όμως κάποια συναισθήματα σας κρατούν πίσω. Η επικοινωνία με παιδιά αλλά και συζητήσεις σχετικά με ζητήματα που τα αφορούν ίσως σήμερα δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ελεύθεροι ή ανανεωμένοι μέσα σε μια σχέση και αυτό θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Συγχρόνως, θα δείξετε το σεβασμό που τρέφετε για άτομα της οικογένειας σας. Οι γεννημένοι του 1967 θα πείτε «ναι» σε ένα νέο δεσμό.

«Ο έρωτας με τρέφει»
Πάνω στο πλοίο της αγάπης νιώθετε έντονα την προσμονή να φτάσετε σε ένα μακρινό προορισμό που υπόσχεται ευτυχία, χαρά και ευχαρίστηση. Μπορεί κάποιες κουβέντες πολύ στενών σας προσώπων να πάνε κόντρα στις αρχές και τα πιστεύω σας όμως το αστρολογικό σκηνικό πέρα από δυσκολίες εμφανίζει και ευκαιρίες για να κατορθώσετε ένα επίτευγμα ή κάτι που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας και θα σας χαροποιήσει έντονα. Οι γεννημένοι του 1961 θα αυτοσχεδιάσετε σε μια συζήτηση.

«Θα επιμείνω»
Λεφτά δεν υπάρχουν όμως εσείς χρησιμοποιείτε τα μυστικά σας χαρτιά για να βρείτε λύσεις. Στα ερωτικά σας ίσως έχετε μια μετωπική σύγκρουση με το ταίρι σας ή κάποιες μετακινήσεις γίνουν μετ' εμποδίων. Παρ' όλα αυτά, ευχάριστες και συγχρόνως ανέλπιστες ειδήσεις θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας θετικής διάθεσης. Επαγγελματικά θα λειτουργήσετε με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα. Οι γεννημένοι του 1982 θα κρατήσετε καλά φυλαγμένο ένα μυστικό.

«Φεύγω»
Η ερμηνεία που δίνουν οι άλλοι για το πώς νιώθετε δεν σας αντιπροσωπεύει και ίσως προτιμήσετε την αποχώρηση από την αντιπαράθεση. Στον οικονομικό τομέα κάποιες συζητήσεις, μετακινήσεις ή συναλλαγές θα παγώσουν επ' αόριστου ή δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας . Από την άλλη, κάποιες προτάσεις θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα και η αντίστροφή μέτρηση για την επιτυχία θα ξεκινήσει. Οι γεννημένοι του 1956 θα χαμογελάσετε στον έρωτα.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τίποτα»
Στο χώρο της δουλειάς το παρελθόν ίσως βάλει τρικλοποδιά στο παρόν ενώ κάποιοι πιθανόν να εξιδανικεύσετε κάποιες καταστάσεις. Θα μιλήσετε με πρόσωπα που έχουν κάποια εξουσία ή κύρος για κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει. Εν τω μεταξύ θα αφοπλίσετε τους άλλους με τις μοντέρνες ιδέες σας και θα πειραματιστείτε σε κάτι νέο που θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Συναισθηματικά ίσως βάλετε κάποιον στη γωνία. Οι γεννημένοι του 1974 θα ενοχληθείτε από τη μεγαλομανία κάποιων.
«Ομολογώ ίσως έκανα λάθος»
Ερωτικά ίσως το ταίρι σας προσπαθήσει να βγει από πάνω σε μια ιστορία που πιστεύετε ότι φταίει. Ο υποκειμενισμός όμως σήμερα ίσως σας εμποδίσει να αξιολογήσετε μια κατάσταση ορθά για αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Επιπλέον, κάποια απρόβλεπτα τηλεφωνήματα ίσως αποτελέσουν αιτία για να ματαιώσετε κάποιες μετακινήσεις ή επαφές. Από την άλλη πλευρά, αποκαλυπτικά γεγονότα θα έχουν θετική επιρροή στα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα διστάσετε να κάνετε κάτι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Εκτίμηση Ακινήτων : Διαφορά ανάμεσα σε Οικόπεδο και Χωράφι