Όλα τα Ζώδια 15/1


«Ανάπαυλα»
Η μέρα είναι ευνοϊκή για να σηκώσετε χειρόφρενο, να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε κάτι για να διαγράψετε κάποια συναισθηματικά ή παλιά αρχεία που στριμώχνονται στη ψυχή σας ενώ το αόρατο θα γίνει ορατό. Κάποια συζήτηση με προϊσταμένους για οικονομικά θέματα μπορεί να έχει θετική εξέλιξη ενώ ένα κρυφό φλερτ στο χώρο της εργασίας μπορεί να σας προσφέρει ικανοποίηση. Οι γεννημένοι του 1976 θα δώσετε έμφαση σε φιλικές σχέσεις.


«Ελπίδα»
Σήμερα, το πιο πιθανό είναι το ενδιαφέρον σας να επικεντρωθεί στο σχεδιασμό μελλοντικών πλάνων. Η κοινωνική ζωή ίσως σας δώσει ευκαιρία για να χαρείτε και να διασκεδάσετε ενώ σε πολλά πράγματα σήμερα καθοριστικό ρόλο θα παίξει η «χημεία» σας με άλλα άτομα. Με τον Άρη στον 10ο ο επαγγελματικός τομέας απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και συντελεί στο να αυξήσετε τη δράση σας στον συγκεκριμένο τομέα. Οι γεννημένοι του 1977 θα αρνηθείτε να λάβετε μέρος σε αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις.

«Χαλαρά»
Η Σελήνη στον οίκο της καριέρας εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα που διοικούν ή παίρνουν αποφάσεις ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ένα λάθος μπορεί να είναι μια μεταμφιεσμένη ευκαιρία. Η πολυαστρία στον 8ο δείχνει ότι ζητήματα με φόρους, επιδόματα, μπόνους και δώρα σας απασχολούν αυτή την εποχή ενώ το εξάγωνο του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό δείχνει ότι ίσως έχετε μια θετική είδηση σχετικά με αυτά τα θέματα. Οι γεννημένοι του 1970 θα δείξετε θάρρος σε ένα νομικό ή ηθικό πρόβλημα.

«Ευτυχία»
Ίσως έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό, τη γνώση, τα ταξίδια και συγχρόνως την επικοινωνία με άτομα εξ αποστάσεως. Η πίστη, η ευαισθησία και η αγάπη θα υπογραμμίζουν κάποιες ενέργειές σας και συγχρόνως κάποιες ειδήσεις είτε θα είναι ονειρικές είτε θα είναι απάντηση στις προσευχές σας. Ερωτικές γνωριμίες, ρομαντικά τετ – α – τετ και επαγγελματικές συμφωνίες θα έχουν την τιμητική τους. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε περισσότερα έξοδα.

«Όλα καλά»
Σήμερα γίνετε αναζητητές της αλήθειας και συγχρόνως της ηρεμίας και της αγάπης. Ο έρωτας μπορεί να αποτελέσει τον επίγειο παράδεισο σας ενώ κάποια οικονομικά θέματα θα τα αντιμετωπίσετε χωρίς άγχος και φόβο. Στον επαγγελματικό τομέα οι πλανήτες στον Αιγόκερω δείχνουν ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και χρειάζεται να είστε ακούραστοι σκαπανείς. Πολύ πιθανόν ένα μήνυμα που θα φτάσει σήμερα στα αυτιά σας να δικαιώσει το ρητό «ουδέν κακό αμιγές καλού». Οι γεννημένοι του 1976 θα χορέψετε στο χορό μιας ασυμφωνίας.

«Πνευματικός μέντορας»
Με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων με οδηγό τη διαίσθηση θα ξεπεράστε κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν από αυτές και θα σιωπήσετε σε λάθη, η κριτική στα οποία θα ήταν ανώφελη. Η καρδιά σας είναι γεμάτη αγάπη και πολύ πιθανόν κάποιο σοφό πρόσωπο να σας δείξει το δρόμο προς τη δημιουργία. Συγχρόνως ευνοούνται μετακινήσεις που προάγουν ευχάριστες δραστηριότητες ή σχετίζονται με τον αθλητισμό. Οι γεννημένοι του 1967 θα χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο.


«Όμορφη μέρα»
Πολύ πιθανόν καθημερινές εργασίες ή διαδικασίες ρουτίνας σήμερα να σας φανούν πιο ευχάριστες ή να σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από προβλήματα, έγνοιες και σκοτούρες. Στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας κάποιες ενέργειες απαιτούν συντονισμό και καλή συνεννόηση ενώ στον αισθηματικό τομέα γίνεστε πιο διεκδικητικοί, χαίρεστε τον έρωτα, απολαμβάνετε το φλερτ και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1984 θα λάβετε κάποια έξτρα χρήματα.

«Ευδαιμονία και ευθυμία»
Η διασκέδαση και η χαρά πρωτοστατούν και πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε οι πιο ευτυχείς άνθρωποι στον κόσμο. Μέσα από κάποιες συζητήσεις θα επιβεβαιώσετε αυτά που ξέρετε και θα πάρετε αποφάσεις που θα εφαρμόσετε εν καιρώ. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια ευνοούνται ιδιαίτερα εάν σχετίζονται με επαγγελματικά σχέδια. Ο Άρης στον 4ο δημιουργεί εντάσεις σε θεμελιώδεις τομείς της ζωής σας που χάρη στην οξύνοιά σας θα κατευνάσετε. Οι γεννημένοι του 1990 θα δείξτε τα έσοδα σας να αυξάνονται.

«Όνειρα»
Η Σελήνη στους Ιχθύες σας ταξιδεύει στο παρελθόν, όπου αναζητάτε τη λύση για προβλήματα που έχουν ανακύψει στο παρόν. Συγχρόνως ζητήματα που σχετίζονται με το χώρο και γενικότερα το σπίτι μπορεί σήμερα να συμβάλουν θετικά στη ψυχολογία σας. Η παρουσία του Άρη στον 3ο δείχνει ότι χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις ενώ κάποια λόγια ίσως είναι χλευαστικά ή αυξήσουν την ένταση στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Οι γεννημένοι του 1981 θα προγραμματίσετε μια συνάντηση για ένα οικονομικό θέμα.

«Όχι άλλα ψέματα»
Η φωνή της διαίσθησης σας ανοίγει τα ματιά σε καταστάσεις που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η αφέλεια ή αφηρημάδα κάποιων μπορεί να αποβεί υπέρ σας ενώ κάποια μηνύματα, έντονα συναισθηματικά, θα σας αγγίξουν βαθιά. Πολύ πιθανόν η κατάσταση των οικονομικών σας να αλλάξει λόγω απρόοπτων γεγονότων ή συμβάντων που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων. Συγχρόνως μια επαγγελματική συζήτηση μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1964 θα επεκτείνετε τα εργασιακά σας ενδιαφέροντα.

«Με το χέρι στην τσέπη»
Η Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με απολαβές, αγορές, αξίες και υψηλά ιδανικά. Τα συναισθήματα θα είναι δυνατά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα γίνετε χείμαρρος αποκαλύψεων ή αντιδράσεων. Οι πλανήτες στον 12ο δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να αψηφήσετε τη λογική, διαφορετικά η ψαριά που θα αλιεύσετε δεν θα σας ικανοποιήσει. Ίσως σήμερα μάθετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Οι γεννημένοι του 1960 ίσως προσφέρετε βοήθεια σε ένα παιδί σας.
«Χαρούμενη αρχή»
Σήμερα θα δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης ή θα αποτελέσετε πηγή ευτυχίας για τους άλλους ή θα αισθανθείτε ότι μικρές αλλαγές φέρνουν μεγάλες. Ζητήματα που αφορούν φίλους σας βάζουν σε σκέψεις, όμως σήμερα πολύ πιθανόν να έχετε θετικά μαντάτα γύρω από τα θέματά τους. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ίσως απαιτήσει μια καλή προετοιμασία ενώ οικονομικά ζητήματα δεν θα πρέπει να τα μεγαλοποιήσετε. Οι γεννημένοι του 1985 θα κάνετε ανακαίνιση στο χώρο του σπιτικού σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"