Καταδίωξη με πυροβολισμούς και συλλήψεις για ναρκωτικά


Επεισοδιακή επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή Πέρα Χωριού – Κόρνου για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών. Ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ μελών της ΥΚΑΝ και των υπόπτων.
 Η αστυνομία κατάσχεσε τουλάχιστον 20 κιλά κάνναβης, διόμισυ κιλά ηρωίνης και δύο πιστόλια, ενώ προέβη σε δύο συλλήψεις δύο ατόμων επί τόπου και τρίτου αργότρα. Τέταρτο άτομο καταζητείται.
 
Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, η ΥΚΑΝ άρχισε να εφαρμόζει το σχέδιό της, το οποίο βασίστηκε σε πληροφορίες για μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή Πέρα Χωριού. ΟΙ έρευνες προσανατολίστηκαν σε  συγκεκριμένο όχημα το οποίο εντόπισαν σταθμευμένο σε κατοικημένη περιοχή στον Κόρνο και άρχισε η παρακολούθηση.
 
Λίγο αργότερα ένα πρόσωπο, εισήλθε στο όχημα και κατευθύνθηκε προς τη Λευκωσία, παρά την έξοδο Αλάμπρας. Τότε, τα μέλη της αστυνομίας άρχισαν να καταδιώκουν το όχημα με σκοπό να το ανακόψουν. Αφού ακολούθησε ρίψη πυροβολισμών, το όχημα ακινητοποιήθηκε στον παλιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας παρά το Πέρα Χωρίο. Αφού διενεργήθηκε  έρευνα συνελήφθη ο οδηγός, στην παρουσία του οποίου διενεργήθηκε έρευνα και εντοπίστηκαν περίπου 20 κιλά κάνναβης μέσα σεπαγωνιέρες, ένα πιστόλι και σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων.
 
Αμέσως, τα μέλη της ΥΚΑΝ, έσπευσαν σε υποστατικό 2ου υπόπτου στην Αγία Βαρβάρα, όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο να πετά στη βεράντα μια αθλητική τσάντα ώμου, και αμέσως να μπαίνει στο όχημά του και επιχειρούσε  να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών και τελικά οι άντρες της ΥΚΑΝ, φόρεσαν χειροπέδες και σε αυτό το άτομο.
 
Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της ΥΚΑΝ, Στέλιο Σεργίδη, ο συλληφθείς, φαίνεται να χρησιμοποιούσε το σπίτι για κρυψώνα των ναρκωτικών.  Κατασχέθηκαν 2 κιλά κοκαϊνης και 200 γρ. κάνναβης, αριθμός συσκευών τηλεφώνων και μια σφραγιστική μηχανή.
 Ακολούθησε έρευνα σε δεύτερο υποστατικό όπου εντοπίστηκε αλεστήρας με ίχνη κάνναβης, ίχνη κοκαϊνης και μια ταξιδιωτική τσάντα εντός της οποίας υπήρχαν μπλέ σακούλια και κολλητικές ταινίες με ίχνη κάνναβης.
 
Συνολικά συνελήφθησαν δύο άντρες  34 και 27 ετών, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα για σύλληψη άλλων δύο ατόμων. Το ένα συνελήφθη το βράδυ, το δε τέταρτο αναζητείτο ακόμη.   
 
Κατασχέθηκαν συνολικά περισσότερα από είκοσι κιλά κάνναβης, δυόμιση κιλά κοκαϊνης, δυο πιστόλια, το ένα έμφορτο, αριθμός σφαιρών και αρκετά άλλα τεκμήρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"