Σπείρα κλεπτών αυτοκινήτων εξαρθρώνει η Αστυνομία


Συλλήψεις αλλοδαπών και ανεύρεση κλοπιμαίων οχημάτων.-
 Στα ίχνη σπείρας που δραστηριοποιείται παγκυπρίως σε κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις στη Λεμεσό και σε άλλες επαρχίες, βρίσκεται η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, μετά από παρακολούθηση, εντοπίστηκαν στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό τρία πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε 3 ξεχωριστά αυτοκίνητα. Το τελευταίο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν όχημα ενοικιάσεως, τελικά διέφυγε από το μέρος ενώ στα άλλα δύο αυτοκίνητα, τα πρόσωπα τα οποία επέβαιναν μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού».
 
Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως επρόκειτο για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 26χρόνων, και σε έρευνα που έγινε στην οικία του 24χρονου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, σημαντικά τεκμήρια όπως δέσμη κλειδιών διαφόρων αυτοκινήτων, διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, και διάφορα άλλα τεκμήρια τα οποία κατασχέθηκαν.
 
 «Ανακρινόμενος ο 24χρονος ομολόγησε ότι μαζί με άλλα πρόσωπα διέπραξαν διαρρήξεις, ληστείες και κλοπές αυτοκινήτων όχι μόνο στη Λεμεσό αλλά και σε άλλες επαρχίες και ο ίδιος υπέδειξε συγκεκριμένο χώρο στο χωριό Τραχώνι, όπου εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα τα οποία μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού» ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.
 
 Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε στη συνέχεια πως από τις έρευνες που έγιναν εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης για ακόμα πέντε άτομα. «Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθηκε ακόμα ένα πρόσωπο, αλλοδαπός, και στο χώρο στάθμευσης του διαμερίσματος που διέμενε εντοπίστηκαν ακόμα δυο αυτοκίνητα αποσυναρμολογημένα», ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, σημειώνοντας πως η Αστυνομία έχει την κατοχή της τέσσερα αυτοκίνητα και αρκετά άλλα τεκμήρια.
 
 Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή υπόθεση, προσθέτοντας πως γίνονται εντατικές έρευνες για εντοπισμό των τριών καταζητούμενων προσώπων, τα οποία φαίνεται να ενέχονται στην υπόθεση.
 
«Μελετάται πολύ σοβαρά ο τρόπος δράσης των συγκεκριμένων προσώπων για τις υποθέσεις αυτές και έχει ήδη καθοριστεί ως προτεραιότητα να γίνουν εξετάσεις για εντοπισμό τυχόν συνεργατών των προσώπων τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό και έχει καταρτιστεί μια ανακριτική ομάδα στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, η οποία θα διερευνήσει τις μέχρι τώρα εξετάσεις και ανάλογα θα αποφασιστούν και οι περαιτέρω εξετάσεις γιατί ναι, φαίνεται να είναι μια σπείρα, η οποία δρούσε όχι μόνο στη Λεμεσό αλλά και σε άλλες πόλεις» ανέφερε.
 
Ο κ. Αγγελίδης επεσήμανε πως τα δυο αυτοκίνητα που έχουν εντοπιστεί, φαίνεται να είναι αυτοκίνητα που έχουν καταγγελθεί ως κλοπιμαία από τους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, πρόσθεσε, στα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του 24χρονου εντοπίστηκε μια ταυτότητα, η οποία από τις έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε τσάντα της παραπονούμενης σχετικά με υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε 2 του Νοέμβρη στην οδό Ανεξαρτησίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"