Όλα τα Ζώδια 19/12


«Χαλαρά»
Σήμερα, ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε κάτι για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, την πίστη σας ή τη γαλήνη σας. Θα προτιμήσετε να σιωπήσετε, να αποσυρθείτε και να έρθετε σε μια μυστική μέθεξη με το πνεύμα σας. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα που δεν υπολογίζατε και αυτό να σας βοηθήσει να πάρετε μια ανάσα ή να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως σας γοητευτείτε από το απαγορευμένο.
 
«Πηγή ευτυχίας»
Με πυξίδα την αγάπη, σήμερα, η ζωή σας γίνεται πιο όμορφη και έχετε διάθεση να έρθετε σε επαφή με φίλους, να τους εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να συναντήσετε τις έννοιες της αλληλεγγύης και της αλληλεκτίμησης μέσα σε ένα κύκλο ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές ιδέες. Οι πλανήτες στον Τοξότη ευνοούν χρήματα από επιδόματα, ασφάλειες, bonus και ευγενικές χορηγίες. Οι γεννημένοι του 1959 θα επιδιώξετε με επιμονή την επιμόρφωσή σας σε κάποιο αντικείμενο.

«Μπήκα»
Η έμπνευση, σήμερα, μπορεί να αποδειχθεί ένα μεγάλο ατού που θα ανοίξει τις πόρτες της επιτυχίας και της επαγγελματικής εκπλήρωσης. Πολύ πιθανόν να λάβετε ή να δώσετε ένα δώρο σε κάποιο αφεντικό, ηλικιωμένο πρόσωπο ή άτομο που χαίρεστε της εκτίμησής του. Αν και ζορίζεστε με φόρους, δάνεια, χαράτσια και συναφή οικονομικές υποχρεώσεις, ερωτικά είσαστε ντούροι. Οι γεννημένοι του 1974 θα κανονίσετε κάποιο ταξίδι με το έτερο ήμισυ.

«Αλληλοκατανόηση»
Η ηρεμία και η γλυκύτητα που μεταδίδετε στους άλλους έχει θετική επίδραση τόσο στη δική σας ψυχολογία όσο και των υπολοίπων. Θα έχετε την τάση να διαβάσετε, να πληροφορηθείτε ή να συζητήσετε για θέματα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και φωτίζουν τη ζωή σας με ελπίδα. Η καθημερινή ζωή γίνεται πιο όμορφη μέσα από την άθληση και την υιοθέτηση υγιεινών προτύπων ζωής. Οι γεννημένοι του 1978 θα φάτε τα μουστάκια σας με κάποιο συνέταιρο ή συνεργάτη.

«Αινιγματικά»
Από τη μια, έχετε να λύσετε γρίφους που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα και από την άλλη οι σειρήνες ενός παράνομου ή μυστικού έρωτα δεν σταματούν να ηχούν και να σας προκαλούν. Η καθημερινότητά σας είναι αρκετά έντονη και σε κάποιες περιπτώσεις αντίξοη, ωστόσο οι πλανήτες στον Τοξότη φροντίζουν να έχετε ευκαιρίες για χαρά και απόλαυση. Οι γεννημένοι του 1963 θα ακούσετε καλά λόγια για ένα παιδί ή αγαπημένο πρόσωπο.

«Που ξέρεις μπορεί»
Δεν σας αρέσουν οι σχέσεις που είναι αδιέξοδες ή σας δημιουργούν την αίσθηση του χάους αλλά έλκεστε έντονα από αυτές που η αγάπη, η ευγένεια και ο ρομαντισμός αποτελούν το σύννεφο που θα σας οδηγήσει σε ένα κόσμο καλύτερο από ό, τι είχατε φανταστεί. Η αισθηματική ζωή είναι έντονη και υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα αλλά και διάθεση από μεριά σας να ζήσετε τον έρωτα, με τα πόδια πάντα κολλημένα στη γη. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε οικογενειακές προετοιμασίες για τις γιορτές.
«Τι ωραία!»
Η αυταπάρνηση που δείχνετε σήμερα στον τομέα της εργασίας έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας, καθώς ο αλτρουισμός γεμίζει με χαρά τα παγκάρια της ψυχής σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε ή να σχεδιάσετε κάτι πραγματικά «ονειρεμένο» που θα αποτυπώνει το αστείρευτο ταλέντο σας σε κάποιον τομέα. Συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές με αδέρφια και ξαδέλφια σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι του 1990 θα γράψετε γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

«Φύγαμε»
Το καλύτερο αγχολυτικό για εσάς είναι ο έρωτας και σήμερα τον παίρνετε σε υψηλές δόσεις. Συγχρόνως, θα έχετε τη χαρά να ψυχαγωγηθείτε, να απολαύσετε και να παίξετε παιχνίδια που θα σας μεταφέρουν σε έναν συναισθηματικό παράδεισο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και έχετε μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, μετακινήσεων και επαφών με άλλους. Οι γεννημένοι του 1965 θα επηρεαστείτε έντονα από όσα συμβαίνουν στη ζωή ενός κοντινού συγγενή.

«Με τον τσελεμεντέ στο χέρι»
Η οικογένεια, η μαγειρική και το σπίτι αποτελούν τα πεδία στα οποία θα βάλετε την αγάπη σας σε ό, τι δημιουργήσετε. Την τιμητική τους σήμερα θα έχουν τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι του σπιτικού σας οι οποίοι θα αισθανθούν σαν επίγειοι θεοί. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις πληρωμών και αυτό επιτείνει την αγωνία σας για κάποια πράγματα που θέλετε να αγοράσετε. Οι γεννημένοι του 1987 θα διαφοροποιήσετε τη στάση σας προς ένα φίλο.

«Κοίτα να δεις»
Σε θέματα επικοινωνίας ίσως αισθανθείτε την παρέμβαση της θείας πρόνοιας και πολύ πιθανόν μετά από κάποιες επαφές να αναφωνήσετε «φτηνά τη γλίτωσα». Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο συνεχίζει να σας παρέχει δύναμη και ενέργεια ενώ εσείς σε ό, τι κάνετε δίνετε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας. Οι πλανήτες στον Τοξότη ευνοούν μυστικές προετοιμασίες. Οι γεννημένοι του 1987 θα διασκεδάσετε σαν μικρά παιδιά που χαίρονται στο καρουζέλ.

«Ουράνιο Τόξο»
Όσον αφορά σε οικονομικά θέματα διαπιστώνετε ότι δεν υπόκεινται τα πάντα κάτω από το δικό σας έλεγχο. Ωστόσο, δεν το βάζετε κάτω, αντίθετα ξεπερνάτε τις καταιγίδες με απαρασάλευτη επιμονή. Ίσως κάποιο κοντινό πρόσωπο αποδειχθεί φίδι στον κόρφο σας ενώ μέσα από κάποιες δραστηριότητες σε μια ομάδα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1986 θα παραμείνετε σταθεροί σε κάποια πιστεύω σας σε θέματα δουλειάς.

«Χοροπηδητά χαράς»
Ίσως λάβετε νωρίτερα το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο σας μπουναμά, γεγονός που θα σας εκπλήξει τόσο πολύ, που για το πότε τα χρήματα που θα πάρετε θα κάνουν φτερά ούτε που θα το καταλάβετε. Μια ξαφνική γνωριμία ίσως εξελιχθεί γρήγορα σε φλερτ και έπειτα σε «ό, τι ήθελε, προκύψει». Μεγάλες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Οι γεννημένοι του 1981 θα απαλλαχτείτε από ένα βραχνά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"