Όλα τα Ζώδια 17/12


«Ομαδικές δράσεις»
Η εβδομάδα σας κάνει ποδαρικό με μια Σελήνη στον Υδροχόο που ευνοεί κοινωνικά ενδιαφέροντα και πρωτότυπες ενασχολήσεις. Συγχρόνως, όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα θα είστε πιο ορμητικοί και μετά δυσκολίας θα δέχεστε το «όχι» σαν απάντηση. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις οι οποίες θα ανάψουν τα αίματα. Οι γεννημένοι του 1973 θα λάβετε κάποιο μήνυμα από κάποιον ή κάποια πρώην.
 
«Πειραματισμοί»
Σήμερα, δίνεστε με αυταπάρνηση στη δουλειά σας και εκφράζετε στους ανωτέρους ή τους προϊσταμένους σας πρωτοπόρες ιδέες ή δοκιμάζετε κάτι καινούργιο να δείτε πως θα πάει. Ίσως μέσα στη σχέση σας αισθανθείτε κάπως μόνοι, γεγονός που θα σας ωθήσει να βρείτε τι συμβαίνει. Συγχρόνως, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν ξενόφερτα ήθη ή ταξιδεύουν. Οι γεννημένοι του 1969 θα αισθανθείτε ότι οι φίλοι σας αγαπούν.

«Απρόβλεπτα μηνύματα»
Η κοινωνική δικτύωση σας βοηθά να προωθήσετε ιδέες και απόψεις και να λάβετε θετικά μηνύματα, κάποια μάλιστα εκ των οποίων θα σας εκπλήξουν ή θα σας σοκάρουν. Όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που θα αποτελέσουν αφορμή για να δώσετε χρόνο σε ένα φλερτ ή μια αισθηματική ιστορία που σας έχει πάρει τα μυαλά. Οι γεννημένοι του 1977 θα δώσετε σε ένα νέο πρόσωπο την καρδιά σας.

«Δεν το περίμενα»
Ένα ξαφνικό ραβασάκι μπορεί να περιέχει ή να ζητά λεφτά. Συγχρόνως, ίσως εκπλαγείτε από την εξέλιξη ενός μυστικού φλερτ ή μιας παράλληλης σχέσης. Πολύ πιθανόν, σήμερα να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή θα σκανδαλίσουν. Εν τω μεταξύ η σχέση με το σύντροφο περνάει μια ήρεμη φουρτούνα που ανά διαστήματα έχει εξάρσεις. Οι γεννημένοι του 1961 θα καλέσετε συναδέλφους για φαγητό.

«Πολύ εκκεντρικό»
Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο οι άλλοι σήμερα γίνονται το κέντρο του ενδιαφέροντός σας και ξεχνάτε για λίγο τον εαυτό και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως χρειαστεί να έχετε ανοιχτό μυαλό για να δεχτείτε κάποιες προτάσεις ή έστω να τις εξετάσετε. Στον αισθηματικό τομέα, ανοίγουν οι πόρτες για νέες ιστορίες και ρομαντικές γνωριμίες στις οποίες θα είστε γενναιόδωροι. Οι γεννημένοι του 1972 θα ασχοληθείτε πιο έντονα με την άθληση ή κάποιο χόμπι.

«Για να δοκιμάσω»
Η καθημερινότητα σας βομβαρδίζεται από γεγονότα και καταστάσεις που σας αναγκάζουν να αλλάξετε γραμμή πλεύσης και να ακολουθήσετε μια εναλλακτική οδό. Πολύ πιθανόν να δοκιμάσετε κάποια πρωτοποριακά προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή, την καθαριότητα ή την εργασίας σας. Συγχρόνως, στον οικονομικό τομέα θα πάρετε μια ανάσα, έστω και μικρή. Οι γεννημένοι του 1970 θα διαφωνήσετε με ένα γονέα ή συγγενή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.  

«Στο αεροπλάνο του έρωτα»
Ο έρωτας δεν είναι πολυτέλεια, αντίθετα είναι αναγκαιότητα και εσείς θα αδράξετε τις ευκαιρίες και θα κάνετε μια κίνηση που πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να πετύχετε κάτι που θέλετε. Μαζί με άλλους θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες συλλογικού ενδιαφέροντος ενώ κάποιες από αυτές ίσως θεωρούνται ιδιαίτερα ασυνήθιστες ή καινούργιες στον τομέα τους. Οι γεννημένοι του 1962 θα έχετε την έγκριση για ένα σχέδιο σας.

«Πού είμαι;»
Σήμερα, ίσως βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον ή κάνετε τόσες μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σας που οι άλλοι θα νομίζουν ότι μπήκαν αλλού. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να διαφοροποιήσετε την στάση σας απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειας σας ή του στενού κύκλους σας. Αισθηματικά, ίσως ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερο σε ηλικία ή από τα παλιά να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1954 θα έχετε επιτυχία σε ένα επαγγελματικό βήμα.

«High tech»
Ζητήματα που σχετίζονται με υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και τεχνολογικές καινοτομίες μπουκάρουν στη ζωή σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Συγχρόνως, ίσως ένας φίλος να σας χρειαστεί ξαφνικά ενώ μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να αλλάξει κάποια σχέδιά σας. Στον αισθηματικό τομέα, θα φανείτε ιδιαίτερα απαιτητικοί αλλά όχι από το πρώτο ραντεβού. Οι γεννημένοι του 1962 θα πιστέψετε σε μια συνεργασία.

«Έκαναν φτερά»
Ανεμομαζώματα- ανεμοσκορπίσματα είναι το μήνυμα της σημερινή ημέρας και αυτό γιατί είναι πολύ πιθανόν όπως πάρετε τα όποια χρήματα να τα χαλάσετε, προτού καν προφτάσετε να πείτε «ζήτω». Ναι, είστε γενικώς εγκρατείς αλλά έχετε και εσείς τις στιγμές της τρέλας σας. Παράλληλα, επαγγελματικές ευκαιρίες απαιτούν έναν κυνηγητό που λόγω περιορισμένου χρόνο ίσως το αναβάλλετε. Οι γεννημένοι του 1964 θα πιστέψετε σε ένα νέο project. 

«Τώρα να σας δω!»
Σήμερα, δίνετε το σύνθημα για ένα πανδαιμόνιο αλλαγών και νεωτεριστικών εφαρμογών που θα προκαλέσουν ντόρο. Ίσως θελήσετε να πρωτοτυπήσετε ή να προκαλέσετε μέσα από την εμφάνισή σας ενώ και η στάση σας δεν θα είναι προβλέψιμη. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως ένα πρόσωπο νεαρότερο, που ασχολείται με την εκπαίδευση ή κάνει συχνές μετακινήσεις να σας πάρει το μυαλό. Οι γεννημένοι του 1978 θα υπηρετήσετε ένα ιδανικό σας.

«Avant guard»
Σήμερα, μοιράζεστε ένα κοινό όραμα μαζί με πρόσωπα που έχετε ίδιες απόψεις ή ονειρεύεστε τα ίδια πράγματα. Συγχρόνως, οι σχέσεις με γονείς, πεθερικά και αφεντικά βελτιώνονται και αυτό σας ανοίγει πόρτες που από καιρό περιμένατε. Πολύ πιθανόν κάποιο επαγγελματικό ταξίδι να συνδυαστεί με διασκέδαση ή μια εορταστική εκδήλωση. Οι γεννημένοι του 1962 θα ζητήσετε από ένα πρόσωπο να σας φέρει κάτι που ξεχάσατε.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"