Τα Ζώδια 5/11



«Τι ωραία που περνάω»
Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα με εσάς να οργανώνετε διάφορες δραστηριότητες και ερωτικές συναντήσεις. Συγχρόνως, θα φροντίσετε να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση και τονίζουν την αυτοεκτίμησή σας. Θα έχετε έντονα την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες και σε κάποιες περιπτώσεις να κάνετε του κεφαλιού σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα ανταγωνιστείτε ένα φίλο.

«Οικογενειακά»
Σήμερα, δίνετε έμφαση στις οικογενειακές επαφές ενώ το σπίτι γίνεται εστίας αγάπης και χαράς. Παράλληλα, ζητήματα εργασίας έχουν ευχάριστη εξέλιξη ενώ η καθημερινότητά σας μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο όμορφη. Θα δυσκολευτείτε να βάλετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σε σειρά, όμως δεν θα το βάλετε κάτω. Συγχρόνως, θα σας γίνουν κάποιες εκμυστηρεύσεις. Οι γεννημένοι του 1977 θα λάβετε μια είδηση που σχετίζεται με τα οικονομικά σας.

«Θα περάσω να τα πούμε»
Σήμερα, είστε χαρούμενοι, κεφάτοι και μοιράζεστε τη θετική σας ενέργεια με τους άλλους. Παράλληλα, ίσως κάνετε κάποιες μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους ενώ το ερωτικό παιχνίδι θα είναι στο φόρτε του. Ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα που συνεργάζεστε ή σας δένει κάποιος κοινός σκοπός που στο τέλος θα βγουν σε καλό. Οι γεννημένοι του 1971 θα ζήσετε ένα ευχάριστο αισθηματικό γεγονός.

«Αγοράζω άρα υπάρχω»
Σήμερα, πολύ πιθανόν να αισθανθείτε περήφανοι για τις αγορές σας ενώ δεν αποκλείεται να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες σας. Άλλοι θα λάβετε ένα δώρο και άλλοι θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας. Συγχρόνως, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι παρουσιάζουν θετική εξέλιξη ενώ οι σχέσεις σας με άτομα που στενού οικογενειακού περιβάλλοντος βελτιώνονται. Οι γεννημένοι του 1987 θα πάρετε μια πλάκα στα σοβαρά.

«Ευφορία»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο από το βραδύ αρχίζετε να νιώθετε μια εκστατική ενέργεια να σας κατακλύζει και αισθάνεστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνισή σας και δεν θα είναι λίγα τα βλέμματα που θα πέσουν πάνω σας για να σας θαυμάσουν. Η τόλμη σας θα επιβραβευθεί σε αισθηματικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1985 θα κάνετε προξενιό σε ένα φίλο.

«Χαμογελώ στον ουρανό»
Η μέρα σας είναι όμορφη, καθώς νιώθετε ότι οι επιθυμίες σας μπορούν να εκπληρωθούν. Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομα λαμπερά και ξεχωριστά ή να συμβάλετε για ένα καλό σκοπό. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάτε να αγοράσετε κάποιο δώρο για κάποια επέτειο ή γενέθλια. Τέλος, θα αποφύγετε να πείτε σε κοντινά πρόσωπα κάτι που σας απασχολεί. Οι γεννημένοι του 1990 θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

«Μ' αρέσει να με αγαπάτε»
Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε το θαυμασμό της παρέας σας ή μια ομάδας ανθρώπων που εκτιμάτε. Συγχρόνως, οικονομικά ζητήματα μπαίνουν σε καραντίνα ενώ θα αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να βάλετε όρια σε κάποιες σχέσεις. Με τον Άρη στον 3ο ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με αδέρφιά ή γείτονες ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επισκευάσετε κάποιο μηχάνημα. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείτε τις μετοχές σας να εκτοξεύονται στα ύψη.

«Ανοδικά»
Σήμερα, θέλετε πάση θυσία να έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Θα έχετε καλή επικοινωνία με κάποιους και θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα σε μια επαγγελματική υπόθεση. Παράλληλα, πολλοί θα εντυπωσιάσετε και θα κερδίσετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάποιων. Η παρουσία του Άρη στον 2ο φέρνει ασύστολα έξοδα ενώ με τον Ερμή στον Τοξότη αναζητείτε οικονομικές λύσεις. Οι γεννημένοι του 1969 θα κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία.

«Διόρυξη»
Επιτέλους, βλέπετε φως στο τούνελ της αισθηματικής σας ζωής ενώ από το βράδυ με τη Σελήνη στον 9ο λαμβάνετε κάποια καλά νέα που συνδέονται με ένα επαγγελματικό άνοιγμα. Παράλληλα, πολλοί θα αισθανθείτε ότι ο λόγος σας αγγίζει τις καρδιές των άλλων ενώ το αστείρευτο χιούμορ σας αποδεικνύεται γιατρικό για κάθε πικραμένο. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ίσως καθυστερήσει, ωστόσο έχετε τη βεβαιότητα ότι δεν θα αναβληθεί. Οι γεννημένοι του 1985 θα αλλάξετε τους κανόνες σε ένα αισθηματικό παιχνίδι.

«Είναι σημαντικό να συμφωνήσει»
Σήμερα, πολλά θα εξαρτηθούν από τον αν θα λάβετε θετική απάντηση σε ένα ζήτημά σας από πρόσωπο που διατηρείτε στενές σχέσεις. Παράλληλα, δεν θα βγάλετε κάποιους κρυμμένους άσσους από το μανίκι αλλά θα περιμένετε να δείτε πως θα κινηθούν οι άλλοι πρώτα. Επαγγελματικά ζητήματα παρουσιάζουν βελτίωση και πιθανόν να έχετε μια σημαντική επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1987 θα τα ξαναβρείτε με ένα παλιό φίλο.

«Μπράβο»
Σήμερα, συνεχίζει να σας απασχολεί ένα επαγγελματικό θέμα ενώ από το βράδυ η προσοχή στρέφεται στις σχέσεις και στη διαχείριση αυτών. Κάποιοι θα έχετε επαφές με πολύ σημαντικά πρόσωπα ενώ άλλοι ίσως βάλετε στην καρδιά σας άτομα που με τη στάση τους θα σας κερδίζουν. Πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί με ένα φίλο ενώ άλλοι θα αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε μια δουλειά που δεν σας αντιπροσωπεύει. Οι γεννημένοι του 1968 θα ανοίξετε επαφές με το εξωτερικό.

«Είμαι καλά»
Σήμερα, είναι μια μέρα που δείχνετε αποφασισμένοι να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν χαρά. Παράλληλα, ίσως πάρετε σημαντικές αποφάσεις για επαγγελματικά ζητήματα ενώ θέματα διατροφής και άσκησης θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Με την Αφροδίτη στον 8ο η ερωτική διάθεση θα ακουμπήσει κόκκινο. Οι γεννημένοι του 1983 θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"