ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το πόρισμα της Κεντρικής για τα αξιόγραφα κόλαφος για τις τράπεζες

Ετοιμάζονται για τα Δικαστήρια οι παραπλανηθέντες.-

Ευθύνες στις Διοικήσεις των τραπεζών αποδίδει το πόρισμα της Κεντρικής τράπεζας για τα αξιόγραφα , κάτι που αλλάζει τα δεδομένα αφού πλέον ανοίγει για τους κατόχους τους και ο δρόμος προς τα δικαστήρια. 


Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πόρισμα  της Κ.Τ ετοιμάστηκε τη περασμένη βδομάδα και βρίσκεται στο γραφείο του Διοικητή ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.  Ολοκληρώθηκε μετά τη δειγματοληπτική λήψη « καταθέσεων» από κατόχους αξιογράφων, αφού προηγήθηκαν έρευνες στα αρχεία τραπεζών και των ενεργειών τους στην προσέγγιση των πελατών τους.

Σε μια άλλη εξέλιξη την ερχόμενη Δευτέρα λήγει η προθεσμία που έδωσαν οι κάτοχοι αξιογράφων στις τράπεζες και την Κυβέρνηση για να βρουν ικανοποιητικές λύσεις στο πρόβλημα και που μέχρι στιγμής οδήγησε στην μη καταβολή τόκων. 

Ο σύνδεσμος θα καλέσει έκτακτη γενική συνέλευση την ερχόμενη βδομάδα και θα οριστικοποιηθούν τα μέτρα που θα ληφθούν , όπως μας έλεγε και ο Αντιπρόεδρος του συνδέσμου ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ. Όπως επισήμανε ο κ. Γιαλλουρίδης αν οι τράπεζες δεν υλοποιήσουν την υπόσχεση τους για να δοθεί ικανοποιητική λύση τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή αφού οι παθόντες είναι αγανακτισμένοι από την κατάσταση. Ακόμη ο κ. Γιαλλουρίδης θέτει και την Κυβέρνηση και τα κόμματα προ των ευθυνών τους και αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση τότε θ’ αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της Κύπρου , αφού οι άνθρωποι είναι στα όρια τους και η οικονομική ανέχεια θα τους οδηγήσει σε άλλες πολιτικές προτεραιότητες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Νίκη Μπερλουσκόνι αν οι Ιταλοί ψήφιζαν σήμερα