Τα Ζώδια 4/10.



«Δημόσιες σχέσεις»
Ολοκληρώνοντας κάποιες οικονομικές υποθέσεις, μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποια σχέδια που περιλαμβάνουν χάρες, συναντήσεις και εξόδους. Το τηλέφωνο θα χτυπά συνεχώς και θα έχετε πολλά να πείτε και άλλα τόσα να κάνετε. Ένα φλερτ μέσα στη δουλειά αποτελεί ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα. Αποφύγετε να πείτε πράγματα που δεν πιστεύετε. Οι γεννημένοι του 1989 θα ρισκάρετε.

«Πολλά πράγματα μαζί»
Οι υποχρεώσεις στοιβάζονται και εσείς καλείστε να βάλετε προτεραιότητες και να μπείτε σε δράση. Από το μεσημέρι, ίσως κάνετε έξοδα για το όχημά σας ή κάποιες μετακινήσεις που θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω από όσο υπολογίζατε. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αξιοποιείστε το καλό σας γούστο αλλά αποφύγετε τις εμπορικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε μια εξυπηρέτηση στο σύντροφο σας.

«Δεν πτοείστε με τίποτα»
Δεν είστε σίγουροι, αν θέλετε να γυρίσετε στα παλιά ή να κάνετε κάτι καινούργιο και κινείστε μπρος – πίσω. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί καθαρά και μην πιέζετε για αποφάσεις εδώ και τώρα. Αν υπολογίζετε σε κάποια οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειάς σας ίσως οι προσδοκίες σας διαψευστούν. Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σας, έστω και με καθυστερήσεις. Οι γεννημένοι του 1980 θα έρθετε σε ρήξη με κάποιο συνεργάτη.

«Νοητική δραστηριότητα»
Μπορεί το πρωί να είστε μαζί με φίλους και γνωστούς όμως από το μεσημέρι θέλετε να ασχοληθείτε με τις σκέψεις σας. Ίσως κρατήσετε κρυφή μια συνάντηση ενώ πολλά πράγματα θα σας αφήσουν άφωνους. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο που σας δίνει υποσχέσεις σχετικά με ένα θέμα εκπαίδευσης ή δικαιοσύνης. Συγχρόνως, στο χώρο της δουλειάς καλείστε να κάνετε κάτι καινούργιο. Οι γεννημένοι του 1976 θα διακόψετε ή θα περιορίσετε μια ευχάριστη δραστηριότητα.

«Ντόλτσε βίτα»
Σήμερα, θα θυμηθείτε όλους τους φίλους και τους γνωστούς και τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά. Πολλά από αυτά που θα ακούσετε θα είναι «ράδιο αρβύλα» ενώ πολύ πιθανόν να συμμετάσχετε σε μια παρεΐστικη έξοδο. Ερωτικά, κάποιοι θα επιδοθείτε σε απιστίες, αμαρτίες και ατασθαλίες και άλλοι θα απογοητευτείτε από τα ψέματα και τα λάθη των άλλων. Οι γεννημένοι του 1987 θα αναβάλλετε ένα επαγγελματικό βήμα.

«Μαθήματα»
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πυκνώνουν και εσείς αγχώνεστε για να τα προλάβετε όλα. Πολύ πιθανόν να μεγαλοποιείτε κάποιες καταστάσεις γι' αυτό πάρτε το χρόνο και ξεκινήστε από τα πιο επείγοντα. Οι σχέσεις με συγγενείς ίσως γίνουν πιο απόμακρες αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά διδακτικές. Σε θέματα σχέσεων η πλάνη καραδοκεί ενώ πολύ πιθανόν να αφήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

«Γρήγορα ή σωστά;»
Οι περιστάσεις απαιτούν να κινηθείτε γρήγορα και πάνω στη βιασύνη σας ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις που στη συνέχεια θα χρειαστεί να διορθώσετε. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να ελαχιστοποιήσετε τα πάγια έξοδά σας, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα για άλλες ανάγκες. Αποφύγετε να επενδύσετε σε μια επαγγελματική δουλειά που δεν σας πάει. Οι γεννημένοι του 1985 θα αναβάλλετε κάποιο άνοιγμα στο εξωτερικό.

«Καθυστερήσεις»
Ίσως ζητήσετε την κάλυψη ενός φίλου για κάποιο αισθηματικό θέμα ενώ πιθανόν να αποκρύψετε την αλήθεια σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα. Συγχρόνως, όσον αφορά σε κάποιο επαγγελματικό θέμα, θα νιώσετε πως όλα τα βάρη και οι ευθύνες πέφτουν πάνω σας και ότι καλό θα είναι να γίνει ανακατανομή αρμοδιοτήτων. Κάποια χρήματα που υπολογίζατε να πάρετε ως βοήθημα κάπου θα «κολλήσουν». Οι γεννημένοι του 1973 θα αναθεωρήσετε σχετικά με ένα μυστικό έρωτα.

«Εν αναμονή»
Η ανάδρομη πορεία του Δία φέρνει πισωγυρίσματα σε θέματα σχέσεων και αργοπορίες σε συνεργασίες. Σε θέματα καριέρας, δε θα πρέπει να επηρεαστείτε από απατηλές υποσχέσεις, αντίθετα θα συνεχίσετε την πορεία σας, αδιαφορώντας για τις σειρήνες. Οικονομικά θα περιοριστείτε κι άλλο ενώ ίσως σταματήσετε τις διπλωματικές σχέσεις με ένα άτομο μεγάλης ηλικίας. Οι γεννημένοι του 1975 θα αναζητήσετε ένα νέο έρωτα.

«Εργασιομανείς»
Πολλές εργασίες σας κρατούν σε εγρήγορση ενώ το σημειωματάριό σας έχει γεμίσει με υπενθυμίσεις για μια σειρά από πράγματα που πρέπει να περάσουν από τα δικά σας χέρια. Όσον αφορά σε ένα θέμα σχετικό με ένα μέλος της οικογένειάς σας, θα κινηθείτε χωρίς να του πείτε τίποτα ενώ καλό είναι να μην κουράζετε τον εαυτό σας πέρα του δέοντος. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.

«Άλλοι έρχονται άλλοι φεύγουν»
Μια αισθηματική γνωριμία που έδειχνε ότι προχωρά καλά για κάποιο λόγο εξαφανίζεται από το προσκήνιο ενώ πολύ πιθανόν οι περιστάσεις να μη βοηθήσουν να συνεχίσετε μια όμορφη δραστηριότητα που είχατε ξεκινήσει. Σήμερα, η ανασφάλεια ίσως σας οδηγήσει σε λάθη ενώ καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες. Σε θέματα καριέρας, θα έχετε μια αργή αλλά σταθερή εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1989 θα έχετε προστριβές με φίλους.

«Δις εξαμαρτείν»
Πολύ πιθανόν να αλλάξετε γνώμη όσον αφορά ένα νέο βήμα που θέλετε να κάνετε σχετικά με την οικίας σας ενώ ένα επαγγελματικό άνοιγμα με αδέρφια ή κοντινά πρόσωπα για κάποιο λόγο θα μείνει στα σκαριά. Οι αναμνήσεις μιας σχέσης μπορεί να σας ωθήσουν να κάνετε κάτι που ξέρετε εξ αρχής ότι δεν θα πετύχει. Ίσως συγκρουστείτε με άτομα που έχουν ισχύ. Οι γεννημένοι του 1977 θα θαμπωθείτε από την ομορφιά ενός ατόμου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"