Τα ζώδια στις 3/10



ΚΡΙΟΣ
aries
Είστε πολύ απασχολημένοι με υλικά θέματα και έχετε αφήσει όλα τα άλλα πίσω σας. Μπορεί βέβαια να γίνετε υπερβολικά κτητικοί με ένα πρόσωπο που σας αφορά και με την συμπεριφορά του σας δημιουργεί ανασφάλεια. Αλλά αυτές είναι πολύ μικρές αφορμές για να κολλήσετε. Τα πιο σημαντικά θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε είναι η καριέρα σας και οι σχέσεις σας, γιατί από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα για το μέλλον σας. Αποφύγετε τα υπερβολικά γλυκά ή φαγητό.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Εντοπίζετε κάποια θέματα που είναι αναγκαία να σταματήσουν. Κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα διαπιστώσετε κάποια λάθη που γίνονται κατ' επανάληψη από την πλευρά σας ή ίσως να έχετε ανεχτεί να γίνονται εις βάρος σας, χωρίς να έχετε καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που σας βλάπτει. Αναγνωρίζοντας βέβαια την δική σας δύναμη, θα πάτε να λύσετε κάποιες διαφορές με μεγαλύτερη ευκολία. Η αλλαγή στο ερωτικό σας πεδίο θα σας δώσει χαρά αλλά και προοπτική για τους ελεύθερους και ωραίους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Αναγνωρίζετε ότι πρέπει να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας αλλά και για τους δικούς σας ανθρώπους, όμως μερικοί μπορεί να μην έχετε καθόλου όρεξη και να θέλετε να ασχοληθείτε είτε μόνο με προβλήματα που είναι πολύ κρυφά και δεν χρειάζεται να τα γνωρίζουν οι άλλοι, είτε και με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που δε θα θέλατε να τις ξέρει κανείς. Αναγκαστικά, θα γίνετε υπομονετικοί και θα περιμένετε για κάποια αποτελέσματα τα οποία μπορεί να αργήσουν λίγο. Αλλά από την άλλη εβδομάδα να είστε έτοιμοι για δράση. Η αρμονία θα μπει στο σπίτι σας και σίγουρα κάτι θα αλλάξετε ή θα καθαρίσετε εις βάθος στον χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Είσαστε μέσω φίλων αλλά και ομάδων και πασχίζετε για πράγματα που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια. Είναι σημαντικό για σας να αισθάνεστε τους φίλους σας σαν μέλη της οικογένειά σας και εσείς θα τους ανταμείψετε με πολλά τρυφερά συναισθήματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε δυσκολία στην επικοινωνία, κυρίως με Ζυγό, και αυτό σας δημιουργεί άγχος και πίεση. Τα οικονομικά σας πάντως τα εξασφαλίζετε κατά κάποιο τρόπο με κινήσεις καλές και γρήγορες.

ΛΕΩΝ
leo
Οι υποθέσεις ενός ακινήτου σας απασχολούν και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να βρείτε λύση. Σίγουρα χρειάζεται να είστε πρακτικοί και να αφαιρέσετε από πάνω σας αυτή την στιγμή όλα τα μεγαλοπρεπή σχέδια που έχετε κατά καιρούς. Είναι αναγκαίο να γίνετε πρακτικοί και ρεαλιστές και να προσαρμοστείτε άμεσα στις τρέχουσες καταστάσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και την καριέρα σας. Αν είσαστε γεννημένοι από 19/8 έως 22/8 μπορεί να έχετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές και να αναγνωρίσετε κάποια πράγματα που χρειάζεται να αλλάξετε είτε σαν συμπεριφορά είτε σαν πεποιθήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Ασχολείστε με τα οικονομικά σας και θέλετε να τα βάλετε σε μια τάξη αλλά ακολουθώντας το εσωτερικό σας ένστικτο και την καθοδήγηση που μπορεί να πάρετε από ένα πρόσωπο το οποίο ίσως ζει στο εξωτερικό. Επιμένετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και κυρίως με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή ένα γείτονα που μπορεί να είναι κάπως σκληρές αλλά αναγκαίες για σας. Το άνοιγμα που κάνετε γενικά στα επαγγελματικά σας θα σας κάνει καλό αλλά χρειάζεται να είστε πολύ επίμονοι αλλά και διπλωμάτες για να επικοινωνήσετε ακόμα και με άτομα που δυσκολεύεστε.

ΖΥΓΟΣ
libra
Είστε προς το τέλος των προβλημάτων σας και χρειάζεται να κοιτάξετε μπροστά με αισιοδοξία αλλά και διάθεση απελευθέρωσης. Είναι σημαντικό να λέτε καλά πράγματα για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους γιατί με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε εσωτερικές δυνάμεις και αυτοπεποίθηση. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες περνάτε κάποιες ακόμα δυσκολίες και μπορεί να αντιμετωπίζετε εμπόδια που νιώθετε ότι είναι ανυπέρβλητα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρέπει να διευθετήσετε γρήγορα τα θέματα των οικονομικών σας που προέρχονται από συνεργασίες ή από μια σχέση. Οι υποθέσεις εξωτερικού πηγαίνουν πολύ καλά για σας για αυτό αν έχετε ευκαιρία, να την εκμεταλλευτείτε άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς δίνει ακόμα τις τελευταίες του ωθήσεις για δράση και κυρίως σε εσάς που είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και προς το τέλος. Για αυτό να είστε επί των επάλξεων και να δημιουργήσετε αυτά που έχετε πάρει απόφαση ότι είναι αναγκαία για να είσαστε καλά. Από την άλλη, είσαστε πολύ κολλητοί και σχεδόν εξαρτάστε από ένα συνεργάτη ή μια σχέση. Οι αποφάσεις του ίσως είναι διαταγή για σας κι αυτό το κάνετε για να του δείξετε πόσο τον υπολογίζετε. Συγκρατηθείτε και λίγο γιατί μπορεί να υπερβάλλετε. Ο Ταύρος είναι κοντά σας και μπορεί να παίξει και τον ρόλο του άλλου σας μισού. Νέες επαγγελματικές αλλά πιο πρακτικές ευκαιρίες θα σας δώσουν νέες δυνατότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για συνεργάτες αλλά και δουλειές. Μερικοί είστε στα πρόθυρα να τα αφήσετε όλα και να φύγετε από όλους και από όλα. Αν έχετε ως επαγγελματική στέγη το σπίτι σας, θα διαπιστώσετε ότι οι συνθήκες δεν είναι τόσο ιδανικές όσο φανταζόσασταν και τώρα σας παρουσιάζεται ευκαιρία να φύγετε και να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό. Η ερωτική σας ζωή δείχνει σταθερότητα και αν εμπιστευτείτε, θα είναι η καλύτερη απόδειξη της αγάπης σας. Ξεκινάει μια περίοδος που οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν στα πρακτικά θέματα και στην προσφορά απέναντι στις κοινές σας ανάγκες με το άλλο το πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Μια βοήθεια από ένα άτομο που δεν περιμένατε θα σας ανακουφίσει για λίγο, αλλά χρειάζεται να αντλήσετε τα δικά σας τα αποθέματα και να είσαστε πολύ σταθεροί στις απόψεις σας και σε αυτό που κάνετε γιατί συνήθως σκαμπανεβάζετε πάνω-κάτω και μερικές φορές άτομα σας επηρεάζουν. Φοβούμενοι μη χαλάσετε την εικόνα σας υποχωρείτε, αλλά τώρα, και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, δεν πρέπει να το κάνετε. Μέσα στο σπίτι σας επικρατεί ηρεμία και τάξη. Μερικοί μπορεί να ασχοληθείτε με διάφορες δουλειές με στόχο να ομορφύνετε τον χώρο σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Όλο φέρνετε το μυαλό σας σε θέματα οικονομικά και προσπαθείτε να γεμίσετε κάποια κενά με τις κινήσεις που κάνετε τώρα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να φανείτε πολύ απόλυτοι και αμετακίνητοι σε κάποιες θέσεις και ιδέες και ίσως δράσετε με υπερβολικό ανταγωνισμό αλλά και εκδικητικότητα απέναντι κυρίως σε Ταύρο και Σκορπιό. Όσοι έχετε μπει σε διαδικασία αλλαγής, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά δεν πρέπει να το βάλετε κάτω γιατί δε θα μπορέσετε να φέρετε την πολυπόθητη αλλαγή και τον εξωραϊσμό οποιασδήποτε αρρωστημένης κατάστασης.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Ανταλλάσετε απόψεις και χειρίζεστε καλύτερα κάποια οικονομικά θέματα ή ένα ακίνητο που το θέμα του σας αφορά. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και προχωράτε να κάνετε τα δικά σας τερτίπια και σχέδια. Μερικές φορές γίνεστε πολύ ελεύθεροι και σας αρέσει να κάνετε «του κεφαλιού σας», παρόλο που δεν το δείχνετε. Η υπόθεση με ένα Ζυγό σας απασχολεί πάρα πολύ - μπορεί να είναι και πρώην συνεργάτης σας, ο οποίος σας βάζει σε προβληματισμό για μια δουλειά που είχατε από κοινού. Σίγουρα θα βρείτε την λύση, τουλάχιστον για σήμερα. Η εξυπνάδα πάντως είναι να τον ακούσετε και να μην τον αγνοήσετε.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"