Τα Ζώδια 12/10



«Προσεκτικές κινήσεις»
Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη αφοσίωση σε ένα αντικείμενο που απαιτεί την στρατηγική σκέψη του σκακιστή και την ακρίβεια του νευροχειρούργου. Ίσως βγείτε λίγο έξω από την πορεία σας όσον αφορά ένα ζήτημα που σχετίζεται με την μόρφωση ή την ιδεολογική σας τοποθέτηση αλλά δεν θα τα σβήσετε όλα από το σκληρό σας δίσκο. Οι γεννημένοι του 1990 θα κάνετε, χωρίς να περιμένετε ανταμοιβή.

«Περασμένα ναι ξεχασμένα όχι»
Σήμερα, ίσως περιορίσετε το ενδιαφέρον σας μόνο στο πεδίο του έρωτα, προκειμένου να δώσετε ό, τι έχετε για χάρη του. Με τον Κρόνο να κάνει τα πρώτα βήματά του στο Σκορπιό αρχίζετε να κατανοείτε ότι το παρελθόν δεν σβήνεται αλλά κρίνεται και ως εκ τούτου η σωστή ή λαθεμένη σας στάση σε μια σχέση θα είναι αυτή που θα κάνει πιο εύκολη ή δύσκολη την πορεία της. Οι γεννημένοι του 1989 θα προσέξετε τη διατροφή και τη φόρμα σας.

«Οικογενειακές δουλειές»
Σήμερα, αναλύετε και παρατηρείτε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην οικογένειά σας και πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με την καθαριότητα του σπιτιού ή την υγεία συγγενικών σας προσώπων. Όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα ίσως αλλάξετε τακτική ή ακολουθήσετε έναν δρόμο πιο δύσκολο αλλά σωστό. Με τον Άρη στον Τοξότη προκύπτουν κάποιες αψιμαχίες. Οι γεννημένοι του 1978 θα μετανιώσετε για κάποιες αισθηματικές επιλογές σας.

«Πέρα δώθε»
Ίσως αισθανθείτε ότι σας διεκδικούν δύο διαφορετικές πλευρές και εσείς πρέπει να διαλέξετε στρατόπεδο. Αν και ελπίζετε σε μια μεσοβέζική κατάσταση, δε θα είναι εύκολο γιατί οι άλλοι δε θα το επιτρέψουν. Με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο ένα παιδί μπορεί να πάει φαντάρος ή να παντρευτεί και να σας λείψει. Η ζωή τρέχει και εσείς καλείστε να απελευθερωθείτε από ανασφάλειες που σας αφήνουν στάσιμους. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως εργαστείτε ανασφάλιστοι ή χωρίς εγγυήσεις.
 

«Αξίες»
Κάποια πράγματα δεν αγοράζονται και αυτά είναι που θα σας απασχολήσουν σήμερα, καθώς, πέρα από γεμάτη τσέπη, θέλετε και την καρδιά σας ευτυχισμένη. Ίσως αναθεωρήσετε το τι είναι πολυτέλεια στη ζωή ενώ δεν αποκλείεται να γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια «πρέπει» και «μη» που δεν είναι δικά σας. Μη ξεχάσετε να πιείτε και ένα καφέ στο στέκι της παρέα σας. Οι γεννημένοι του 1986, αποφύγετε αγοροπωλησίες ακινήτων.

«Περνάτε και μόνοι σας καλά»
Σήμερα, η επιμονή στις λεπτομέρειες προσανατολίζεται στους προσωπικούς σας στόχους. Θα εξετάσετε εξονυχιστικά κάποια νέα σχέδια που είτε σχετίζονται με την εμφάνιση σας είτε με το οικονομικά σας. Ο δρόμος της σοφίας, αν και δύσκολος, σας ελκύει και δεν σας πειράζει να απομακρυνθείτε από πολλούς, αν είναι να φτάσετε στον προορισμό σας. Προσέχετε για φθορές στο όχημά σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα περάσετε μια οικογενειακή κρίση.

«Τα άπλυτα και τα ασιδέρωτα»
Ακόμα και αμακιγιάριστοι και χωρίς τα καλά σας συνεχίζετε να είστε γοητευτικοί και όμορφοι. Όμως αυτό που σας απασχολεί σήμερα δεν είναι η εξωτερική σας εμφάνιση αλλά τα εσώψυχα σας. Η ψυχή σας θυμίζει ατακτοποίητη ντουλάπα από την οποία αρχίζετε να βγάζετε ένα – ένα τα ρούχα, ώστε στη συνέχεια να αποφασίσετε ποια και πως θα ξαναβάλετε. Οι γεννημένοι του 1978 αποφύγετε να δανείσετε χρήματα.

«Ίσα βάρκα, ίσα πανιά»
Μπορεί να μην διακρίνεστε για τη λεπτότητα σας αλλά αναμφισβήτητα την εκτιμάτε από τους άλλους. Πολύ πιθανόν σήμερα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους για να πετύχετε ένα στόχο που σχετίζεται με ένα θέμα υγείας ή εργασίας. Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο μπορεί να έχετε αυξημένα έξοδα, όμως με τον Δία στον 8ο καταφέρνετε να τα ισοφαρίζετε με κάποια έξτρα έσοδα. Οι γεννημένοι του 1976 μπορείτε να πετύχετε μια ευνοϊκή οικονομική ρύθμιση.

«Σε τάξη»
Σήμερα, αν και δεν είστε συνηθισμένοι, θα λειτουργήσετε με πρόγραμμα και αυτό γιατί το κίνητρο που σας δίνεται σχετίζεται άμεσα με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ζητήματα φήμης, καριέρας και κοινωνικής θέσης μπαίνουν στο μικροσκόπιο, προκειμένου να ξεκαθαριστούν ή να ακολουθήσουν το δρόμο της εξυγίανσης. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό οι συνθήκες θα ευνοήσουν την απόσυρση και την περισυλλογή. Οι γεννημένοι του 1976 θα αποκτήσετε ένα αισθηματικό φάρο.

«Στην πρώτη γραμμή»
Δεν θέλετε να ακολουθείτε το καραβάνι της ζωής αλλά να το οδηγείτε και για αυτό σήμερα σταθμίζετε πράγματα και καταστάσεις, προκειμένου να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε τα ηνία του. Μπορεί κάποιοι που υπολογίζατε ως φίλους ή σύμμαχους στα δύσκολα να μη σας σταθούν αλλά αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία για ένα καλό ξεκαθάρισμα. Ίσως αποκοπείτε από κάποιες ομαδικές δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως ξεκινήσετε μια δίαιτα, χωρίς να έχετε το απαραίτητο ψυχικό σθένος.

«Απρόβλεπτοι»
Η ιδιοτροπία μπορεί να σας φανεί ιδιοφυία και η παραξενιά γοητευτική ατέλεια. Ερωτικά, ίσως θυμηθείτε κάποια περσινά ξινά σταφύλια ενώ οικονομικά, θα έχετε εύνοια χάρη στις συντονισμένες σας κινήσεις. Με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» γι' αυτό είναι σημαντικό να επιθεωρείται συχνά το πλοίο και το πλήρωμα του. Οι γεννημένοι του 1986 θα ομολογήσετε έναν κρυφό έρωτα.

«Βρείτε τη χρυσή τομή»
Μέσα στα μάτια των άλλων βλέπετε την πραγματικότητα και αυτό σας αποπροσανατολίζει, καθώς εσείς ανήκετε στον κόσμου του ονείρου. Ίσως όμως αν ακολουθήσετε το «παν μέτρον άριστον» να καλύψετε τα κενά που χρειάζεστε για να έχετε μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, χωρίς να χάσετε τον εαυτό σας. Ο Κρόνος στο Σκορπιό ίσως σας κάνει πιο πλούσιους σε γνώσεις. Οι γεννημένοι του 1985 θα ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"