Σύλληψη δύο προσώπων για το φόνο του Ανδρέα Χαραλαμπίδη στην Πάφο


Φωτογραφία αρχείου.

Πάφος: Στη σύλληψη ενός 31χρονου Βούλγαρου, μόνιμου κάτοικου Πάφου, και ενός 28χρονου Ελληνοκύπριου γερμανικής καταγωγής, προχώρησε την Παρασκευή το βράδυ η Αστυνομία. Τα δύο πρόσωπα θεωρούνται ύποπτα  για το φόνο του 32χρονου Ελληνοκύπριου Ανδρέα Χαραλαμπίδη που διαπράχθηκε στο διαμέρισμα του, παρά τους Τάφους των Βασιλέων, στις 22 περασμένου Αυγούστου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι «στο πλαίσιο των εξετάσεων για την εν λόγω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο αυτών προσώπων, του 31χρονου και του 28χρονου. Και οι δύο συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ 

Οι δύο ύποτοι οδηγήθηκαν το Σάββατο το πρωί ενώπιον του του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 8ήμερης κράτησής τους.

Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε στο δικαστήριο ότι γενετικό υλικό του θύματος ανιχνεύθηκε σε τρία μαχαίρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα των δύο υπόπτων στη Χλώρακα.

Οι δύο ύποπτοι αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης εντοπίστηκε από τον πατέρα του δολοφονημένος στις 22 Αυγούστου, στο διαμέρισμα του όπου διέμενε μόνος του στην τουριστική περιοχή «Τάφοι των Βασιλέων», στην Κάτω Πάφο.

Έφερε μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματός του
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"