Άρχισαν τα «ανοίγματα» για τον 2ο γύρο των Προεδρικών


Κάλεσμα συνεργασίας απηύθυνε στην ΕΔΕΚ, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ . «Τους λέμε εάν οι θέσεις που διατυπώνουν είναι ειλικρινείς τους καλούμε από τα τώρα. Έχουν κάνει την επιλογή τους για τον πρώτο γύρο, τους καλούμε από τα τώρα να συνεργαστούμε στο δεύτερο γύρο στην υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά, για να μην επιτρέψουμε σε αντιλαϊκές πολιτικές να μεθοδευτούν σε βάρος του Κυπριακού λαού», δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου υπογράμμισε ότι το κόμμα του επικεντρώνεται στο να βρεθεί στο δεύτερο γύρο των προεδρικών, ο Γιώργος Λιλλήκας.
«Και οι δημοσκοπήσεις αυτό καταδεικνύουν αλλά κυρίως η ανταπόκριση του λαού στα καλέσματα του ιδίου του υποψηφίου και άλλων δυνάμεων και των πολλών πολιτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα αυτή», είπε ο Γιαννάκης Ομήρου.
Ο ίδιος ο υποψήφιος Γιώργος Λιλλήκας, εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο και απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ. 
Το σενάριο να βρεθεί στο β γύρο ο Γιώργος Λιλλήκκας, απέκλεισε ο Άντρος Κυπριανού, λέγοντας ότι «ο κ.Λιλλήκας δεν θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί στο κόσμο του ΑΚΕΛ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα είναι στο δεύτερο γύρο».
  •  Θέλει Αναστασιάδη ο Έρογλου, δεν θέλει το ΔΗΚΟ
Την εκτίμηση ότι νικητής των προεδρικών εκλογών θα είναι Νίκος Αναστασιάδης, διατύπωσε ο κατοχικός ηγέτης. Ο Αναστασιάδης, υπέδειξε ο Ντερβίς Έρογλου,  είναι άνθρωπος που θέλει την ειρήνη, αλλά με το ΔΗΚΟ στο πλευρό του δεν θα υπάρξουν εξελίξεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Εξάλλου ο υποψήφιος για την προεδρία Σταύρος Μαλάς έστειλε μήνυμα στην Τουρκία, ότι η Κύπρος δεν διαπραγματεύεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα όσον αφορά την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"