Τα ζώδια στις 12/9



ΚΡΙΟΣ
aries
Νοιώθετε την λάμψη να είναι πάνω σας. Τα φώτα σίγουρα από ένα άτομο θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί. Το Λιοντάρι είναι κοντά σας. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα σας δώσει πολλά πράγματα και μάλιστα μπορεί να έχετε και μια υπέροχη πρόταση ή να ακούσετε κάτι καλό που θα κάνει το άτομο που είστε μαζί του, δίνοντάς σας την ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Μια ξαφνική γνωριμία θα σας βγάλει από την απραξία και την αδράνεια. Ο εργασιακός σας χώρος αναζητάει αλλαγή και κυρίως χρειάζεται να βάλετε την δική σας προσπάθεια σε κάτι που δεν σας πολυενδιαφέρει και σας φαίνονται και ίσως ασήμαντα κάποια πράγματα τα οποία όμως είναι αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Σας ενδιαφέρει πολύ το σπίτι σας και ίσως η διαμόρφωση του χώρου σας με ένα τρόπο πολύ εντυπωσιακό και διαφορετικό από όλους τους άλλους. Αυτό βέβαια θα επιβαρύνει τα έξοδά σας και θα σας βάλει στην πρίζα. Ερωτικά λόγια και συζητήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεψαχνίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Τα νεύρα σας είναι κάπως στη τσίτα και ίσως αντιδράσετε με υπερβολικό τρόπο σε συζητήσεις κάποιων ατόμων ή σε ένα συνεργάτη που έχετε βασικές διαφωνίες μαζί του. Είστε κάπως ανταγωνιστικοί και βγάζετε κακίες με άλλα άτομα για αυτό συγκρατηθείτε και να μην παραλογίζεστε για ψύλλου πήδημα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Αντισταθείτε στη διάθεση για έξοδα που θέλετε να κάνετε για χάρη ικανοποίησης κάποιων έντονων επιθυμιών σας. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε με τα λόγια σας να κατακτήσετε κάποιο άτομο και ίσως το παρακάνετε, καταφεύγοντας ακόμα και υπερβολές. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας καταβάλει γιατί μετά θα τα βρείτε σκούρα. Κάντε προσπάθεια να τελειώσετε αυτό που είχατε ξεκινήσει. Συνεχίστε την οργάνωση και τις εφαρμογές ιδεών μέσα στο σπίτι σας ή σε άλλους χώρους που σας ενδιαφέρουν για να νοιώσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα το καταφέρετε, κάνοντας μεγαλοπρεπείς κινήσεις και ίσως και υπερβολικές. Αλλά από αυτό θα νοιώσετε καλά και έτσι όλα συγχωρούνται. Σίγουρα θα επιδοθείτε, κυρίως οι γυναίκες, σε αγορές που μπορεί να σας φτιάξουν το κέφι, όπως νομίζετε, όμως την τσέπη θα σας την αδειάσουν. Αλλά επειδή είστε προνοητικοί, από κάπου αλλού θα πάρετε χρήματα οπότε θα φέρετε ισορροπίες στο σύστημα των δικών σας αξιών. Ο Αιγόκερως σας φέρνει πίεση όσον αφορά στις συνεργασίες και γενικά όλο σας το εργασιακό σύστημα.

ΛΕΩΝ
leo
Νέα δύναμη σας βγαίνει στην επιφάνεια και σας δίνει τον αέρα και την εκτίμηση στο πρόσωπο σας. Ο καλλωπισμός και η βελτίωση της προσωπικότητάς σας θα παίξει ρόλο στην αυτοπεποίθησή σας και αυτό μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε. Γενικά, σας ενδιαφέρει να έχετε μια καλή εικόνα και να σας θαυμάζουν οι άλλοι. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι κάτω από το πρίσμα της ανάλυσης και της οργάνωσης και αυτό σας βοηθάει να γεμίζετε τις μπαταρίες σας και να νοιώθετε σίγουροι για το επόμενο βήμα σας. Η συνεχιζόμενη ένταση μέσα σας, την οποία μπορεί κατ' επέκταση να την βγάζετε και στο σπίτι σας, δεν σας βοηθάει για την προσωπική σας ευελιξία και εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Έχετε ένα λαμπερό πρόσωπο προς τα έξω και μπορεί να γίνετε για λίγο το επίκεντρο της παρέας σας. Σίγουρα θα σας προσεγγίσει ένας Υδροχόος γιατί θα του κάνετε ένα κλικ ιδιαίτερο. Η καριέρα σας σάς δίνει ένα άνοιγμα και κάποιες ευκαιρίες τις οποίες εσείς χρειάζεται να τις εκμεταλλευτείτε και να μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες και οργάνωση. Γενικά, έχετε δραστηριοποιηθεί για όλα σας τα θέματα και κινείστε διαφορετικά από παλιά για αυτό θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και στο οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
libra
Θα απολαύσετε την εύνοια και τη λάμψη σε μεγάλο επίπεδο και αυτό θα κάνει καλό στην καριέρα σας και στην γενική σας εικόνα, ενώ εξαιτίας όλων αυτών θα έχετε τόσο κοινωνική υποστήριξη όσο και από την οικογένειά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η περίοδος αυτή που διανύετε δεν σας βοηθάει για τη συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που σας ενοχλούν και ίσως γίνουν και λάθη από την πλευρά σας τα οποία όμως θα τα καταλάβετε αργότερα. Για αυτό να έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοικτά για να μην πλανευτείτε και κυρίως να μην καθησυχάσετε και περιμένετε μια δουλειά η οποία δεν θα έχει αντίκρισμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Από τις σπάνιες φορές που έχετε ανάγκη να φανείτε είτε μέσω των έργων σας, είτε μέσω της προσωπικότητας σας, είτε μέσω των φίλων σας. Μπορεί να γίνετε ξαφνικά αναζητητές της λάμψης και της επίδειξης. Το θέατρο ίσως και άλλα συναφή θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο από παλιά. Μια σχέση από το εξωτερικό είτε σε επίπεδο μια νέας γνωριμίας είτε για να πάρετε μια καινούργια γνώση που θα σας εξελίξει, θα σας βοηθήσει και ίσως να μην περιμένατε ότι μπορεί να υπάρχουν τέτοια άτομα τόσο δοτικά και ζεστά. Αυτή η περίοδος είναι καλή για να κερδίσετε χρήματα, αλλά και για να περάσετε τις δικές σας γραμμές σε πράγματα που έχετε εσείς δουλέψει και αγωνιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Σίγουρα θα ανακουφιστείτε από μια βοήθεια ή στήριξη σε οικονομικό ή άλλο σας θέμα, από το οποίο τώρα θα ξελαφρώσετε. Η πληρωμή κάποιων υποχρεώσεών σας θα σας δώσει ώθηση αλλά και ξεκούραστο ύπνο. Να θυμάστε ότι όταν είστε θετικοί, όλα πάνε στη ζωή σας κατ' ευχή γιατί υπάρχει αισιοδοξία και άνοιγμα προς όλους και όλα. Αυτή η περίοδος πάντα σας ζορίζει γιατί σας υποχρεώνει να βλέπετε πραγματικότητες που δεν σας αρέσουν ή πιθανά μικροπροβλήματα υγείας, λόγω κακής διαχείρισης της διατροφής σας και γενικά της ενέργειάς σας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Νοιώθετε πιο δυνατοί αλλά και ίσως να φοβηθείτε να προχωρήσετε μέσα σε ένα περιβάλλον υπερβολικό και πολύ δοτικό. Κυρίως αν συνεργάζεστε ή συναλλάσσεστε με άτομα που δεν ταιριάζετε απόλυτα. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και συνθήκες που σας πηγαίνουν γάντι οπότε βρίσκετε δρόμο διαφυγής. Κυρίως στην καριέρα σας μπορεί να συμβαίνουν όμορφα πράγματα, αφού έχετε ιδέες και παίρνετε πρωτοβουλίες πολύ δυνατές. Βέβαια, σας έχουν βγει κάποιες κακίες για μερικούς που δεν μπορείτε να τις εκδηλώσετε, αλλά παίρνετε αποστάσεις από τα συγκεκριμένα άτομα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Νοιώθετε μια δύναμη την οποία όμως σας τη δίνουν οι γύρω σας και κυρίως ένα Λιοντάρι, το οποίο σας εκδηλώνει την ευγνωμοσύνη του. Και είναι σημαντικό να σας εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του αλλά και το θαυμασμό του γιατί είναι ένα σπάνιο φαινόμενο από πλευράς του. Μπορεί να κλείσετε κάποιες δουλειές στα πλαίσια της ανανέωσης αλλά και της δημιουργικής δύναμης που νοιώθετε ότι υπάρχει αυτή την στιγμή. Χρειάζεστε όμως να είστε πολύ μετρημένοι, λογικοί και λεπτολόγοι για να είστε μέσα στα επαγγελματικά πλαίσια που είναι αναγκαία. Σίγουρα θα βρεθείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε άτομα που σας έχουν ανάγκη είτε για ιατρική στήριξη είτε για άλλες δουλειές.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Μπορεί να αναγάγετε την καθημερινότητά σας για λίγο σε πολυτέλεια γιατί ίσως να έχετε ανάγκη να φανείτε αλλά και να περάσετε όμορφα και με έντονες συγκινήσεις. Σίγουρα μπορεί να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και κυρίως με το δέρμα σας και την περιποίησή του. Επειδή είστε αναγκασμένοι για λίγο καιρό να δίνετε το παρόν αλλά και λογαριασμό σε άτομα που είναι δίπλα σας και σας έχουν ανάγκη, αυτό μεν σας αρέσει γιατί προσφέρετε, αλλά σας κουράζει τα πλαίσια και τα «πρέπει» και ίσως να θέλετε να ξεσκάσετε, βγαίνοντας με φίλους και παρέες που σας κάνουν και περνάτε όμορφα. Τα οικονομικά σας είναι υπό παρακολούθηση και αυτό σας κάνει καλό.


Πηγή: http://www.astrology.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"