Tα Ζώδια 20/8 !


Γενικό προφίλ
Η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού να δίνει έμφαση στις σχέσεις, τις συμφωνίες και τις συμμαχίες. Το εξάγωνό της νωρίς το πρωί με το Βόρειο Δεσμό είναι θετικό για πρωινή παρεούλα, καφέ και κοινωνικό σχολιασμό. Ωστόσο το βράδυ, με τη Σελήνη σε τετράγωνο και αντίθεση με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα, ίσως η διάθεση σας να έχει κάποια περίεργα σκαμπανεβάσματα ενώ δεν αποκλείεται να επηρεαστείτε από αυτά που συμβαίνουν στους άλλους.

«Αποφασίστε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς»
Η πρόκληση που έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους. Σε πολλά σημεία υπάρχουν διαφορές και αναπτύσσονται διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τον εγωισμό να πάρει τα ηνία αλλά να λειτουργήσετε με σκοπό τη βιωσιμότητα στις σχέσεις σας. Από την άλλη ειδήσεις και νέα που σχετίζονται με παιδιά μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1959 θα αγοράσετε πράγματα για την οικία ή το εξοχικό σας.
«Κάντε δίαιτα από ο,τι σας στεναχωρεί»
Οι σχέσεις με άτομα που μοιράζεστε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας έρχονται σήμερα να σας θυμίσουν κάποια λάθη, προκειμένου να σας βάλουν σε μια διαδικασία επανόρθωσης. Εν τω μεταξύ η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως κάνετε μια καλή οικονομική συμφωνία.
«Σημασία δεν έχει το τρόπαιο»
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού έρχονται στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Ίσως κάποιες δυσκολίες να μπορούν να προσπεραστούν εάν ακολουθήσετε το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει». Μπορεί να σας είναι δύσκολο να κάνετε πίσω ή να παραδεχτείτε κάποια λάθη, όμως έτσι συνεχίζετε ένα φαύλο κύκλο χωρίς τελειωμό. Αξιοποιήστε το καλό σας χαρτί, την επικοινωνία. Οι γεννημένοι του 1978 θα πετύχετε μια καλή οικονομική συμφωνία.
«Συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε»
Με τον Άρη και τον Κρόνο στο Ζυγό, το σπίτι αποτελεί το πεδίο που αντιμετωπίζετε τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Με τη Σελήνη σήμερα στο ίδιο ζώδιο ίσως κάποιες καταστάσεις γίνουν πιο έντονες, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να δώσετε μια οριστική λύση σε ένα ζήτημα παίρνοντας σκληρές αλλά δίκαιες αποφάσεις. Ίσως τσαλακώσετε το όμορφό σας προφίλ για έναν καλό σκοπό. Οι γεννημένοι του 1963 θα ζητήσετε συμβουλές όσον αφορά ένα συναισθηματικό θέμα.
«Τολμήστε να φανείτε συνεργάσιμοι»
Ο τρόπος που θα χειριστείτε σήμερα κάποιες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται συγγενείς, συνάδελφοι και γενικότερα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σας θα είναι αυτός που θα καθορίσει εάν το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ή αρνητικό. Ίσως το να είστε απόλυτοι να σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε το πλεονέκτημα της αυτοπεποίθησης, αλλά μπορεί οι άλλοι να μην έχουν την ίδια εντύπωση. Οι γεννημένοι του 1987 θα κρύψετε ένα φλερτ που έχει αναπτυχθεί στη δουλειά.
«Δείτε την αιτία και όχι την αφορμή»
Με αφορμή τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σας ίσως έχετε κάποιο ξέσπασμα ή ξεχάσετε την κόσμια διαγωγή σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας φέρει βοήθεια από φίλους οι οποίοι πέρα από το να ακούσουν τα προβλήματα σας ίσως σας βοηθήσουν να βρείτε και τη ρίζα του κακού. Παράλληλα ο κυβερνήτης σας μέσα από τον 12ο μπορεί να στηρίξει κάποιες προπαρασκευαστικές ενέργειες σας. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλους.
«Δεν σας νοιάζουν μόνο τα φρου-φρου και τα αρώματα»
Η ανάγκη για αρμονία και ομορφιά σας ωθεί να ασχοληθείτε με το προσωπικό σας στυλ και πιθανόν να κάνετε κάποιες αλλαγές στα μαλλιά ή το ντύσιμο σας. Καλό βέβαια είναι να μη βιαστείτε να κάνετε κάποιες επιλογές ενώ είναι σημαντικό να «ακούτε» το σώμα σας και τα μηνύματα που σας στέλνει. Θέματα καριέρας και υψηλών στόχων μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1986 θα βρείτε χαρά μέσα από ενασχολήσεις με άλλους.
«Θα μπορέσετε να ισορροπήσετε στο τεντωμένο σχοινί»
Σήμερα νιώθετε ότι είναι καλό να τονώσετε τη ψυχική σας διάθεση με ένα κοκτέιλ θετικότητας και αισιοδοξίας. Ακόμα και εάν δεν βρείτε άμεσα χρόνο να το ετοιμάσετε σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα βάλετε τα καλύτερα υλικά και θα το απολαύσετε. Οι σχέσεις σας με άτομα που έχουν υψηλό πόστο στο χώρο της δουλειάς ή κάποια υπηρεσίας μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως συνοδέψετε το ταίρι σας σε ένα ταξίδι.
«Δώστε έμφαση στο σκοπό σας»
Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με κάποια σχέδια που αφορούν συνεργασίες, συμφωνίες και διακανονισμούς. Ίσως κάπου δυσκολευτείτε όμως παράλληλα θα κατανοήσετε ότι αξίζει να εργαστείτε μέχρι τέλους, γιατί πολύ απλά αξίζουν τον κόπο. Από την άλλη ερωτικά έχετε επιτυχία και αυτό έχει καλό αντίκτυπο βαθιά μέσα σας. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ζητήσετε κάποιες πληροφορίες. Οι γεννημένοι του 1989 θα έχετε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό.
«Οι λέξεις κόκκαλα δεν έχουν και κόκκαλα τσακίζουν»
Έχετε αποφασίσει να φτάσετε ψηλά και δεν θα αφήσετε κανέναν να σας σταθεί εμπόδιο πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιούν άδικα μέσα. Ως εκ τούτου, ίσως σήμερα κάποιοι συναντήσουν το σκληρό σας πρόσωπο καθώς δεν θα ανεχθείτε κακοβουλίες και κινήσεις που σας δυσφημούν. Με την Αφροδίτη στον 7ο μπορείτε να έχετε τη στήριξη ενός συνεργάτη ή ενός φίλου στα σχέδια σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα αγωνιστείτε ενάντια σε ένα ισχυρό πρόσωπο.
«Ευνοούνται συλλογικές δουλειές»
Για να προχωρήσουν θέματα δικαιοσύνης και εκπαίδευσης πρέπει πρώτα να επιλυθούν κάποια άλλα προβλήματα, γεγονός που δεν είναι τόσο εύκολο. Ίσως σήμερα ασχοληθείτε με την επίλυσή τους ή ζητήσετε τις συμβουλές κάποιων που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα, η τύχη είναι μαζί σας όσον αφορά εργασίες στους κόλπους μιας ομάδας. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε μια πρόταση.
«Ένα βήμα τη φορά»
Σήμερα καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και πιθανόν να δώσετε τέλος σε κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν πολύ καιρό. Παράλληλα, πολλοί θα έχετε την ευκαιρία για ένα όμορφο αισθηματικό ρομάντζο και άλλοι θα απολαύσετε όμορφες και ευχάριστες διακοπές. Κάποιες αλλαγές που ετοιμάζετε στο χώρο του σπιτιού θα αρχίζουν να δρομολογούνται με την ολοκλήρωση ορισμένων επαγγελματικών θεμάτων. Οι γεννημένοι του 1992 ίσως ξεκινήσετε κάποια πρόγραμμα άσκησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"