Οργιώδες παρασκήνιο ενόψει του διορισμού του νέου Δ.Σ των Κ.Α

Αναβρασμός στις τάξεις των πιλότων.- Επιστολές και μηνύματα αντιδράσεων.

Πιλότοι αντιδρούν στο ενδεχόμενο διορισμού των προέδρων των συντεχνιών, στο διοικητικό συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών, κάνοντας λόγο για «ανήθικη» ενέργεια αφού, όπως αναφέρεται σε ένα από τα μηνύματα, «Δεν μπορεί κανένας να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα και τα συμφέροντα μιας συντεχνίας και να είναι μέλος της διεύθυνσης/διοίκησης μιας εταιρείας».

Όπως επισημαίνεται σε μια εκ των επιστολών, «δεν μπορεί κανένας να είναι πρόεδρος ή μέλος του διοικητικού συμβουλίου συντεχνίας και να χρησιμοποιεί τη δύναμη αυτή που του δίνει το σώμα μας για να κερδίζει θέσεις στη Διοίκηση ή στη διεύθυνση της Εταιρείας».

Επιπλέον, εκφράζονται ανησυχίες στις τάξεις των πιλότων ότι πίσω από αυτές τις ενέργειες κρύβονται «σκοπιμότητες» οι οποίες θα «πλήξουν» και θα «βλάψουν» τις Κυπριακές αερογραμμές, ενώ παράλληλα θα "ευνοήσουν" άλλη αεροπορική εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα του διορισμού του νέου ΔΣ των ΚΑ εκκρεμεί, μετά την απόρριψη από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, της πρότασης του Υπουργού Οικονομικών για επαναδιορισμό κάποιων μελών του παραιτηθέντος ΔΣ. Το ζήτημα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, αφού η συζήτηση στη Βουλή έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές την προηγούμενη βδομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"