Δεν παραιτείται ο Πρόεδρος Χριστόφιας τονίζει ο Στεφάνου

«Θα μείνει… για να σώσει τον τόπο από τις τράπεζες»!

Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια λόγω μνημονίου, δήλωσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Είπε επίσης ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας ηγείται των προσπαθειών και τις συντονίζει, για να εξέλθει ο τόπος από τη δύσκολη θέση που τον έχουν φέρει οι τράπεζες με τις αλόγιστες και εγκληματικές, κατά την έκφρασή του, αποφάσεις που έλαβαν και εκτέθηκαν στην ελληνική οικονομία, δημιουργώντας ταυτόχρονα δύσκολη κατάσταση για την κυπριακή οικονομία.

Και αυτή τη μάχη, πρόσθεσε ο κύριος Στεφάνου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνεχίσει να τη δίνει για αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Σε ερώτηση κατά πόσο ο πρόεδρος Χριστόφιας θα υπογράψει μνημόνιο με σκληρά μέτρα που θα επιβάλει η Τρόικα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν είναι ορθό να ασχολούμαστε με υποθέσεις.

Ανέφερε επιπλέον ότι, μέσα από τη σκληρή διαπραγμάτευση με την Τρόικα, δίνεται μάχη για να ληφθούν εκείνα τα μέτρα που θα βοηθήσουν την κυπριακή οικονομία να έχει προοπτική, να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι τράπεζες και να μη φορτωθούν οι εργαζόμενοι τα βάρη της πολιτικής λιτότητας.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αποφύγει να αναλάβει το πολιτικό κόστος μιας κατάστασης για την οποία ο ίδιος θεωρεί ότι δεν έχει ευθύνη, ο κύριος Στεφάνου είπε ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει όπως πάντα τις ευθύνες της και δίνει τη μάχη.

Καλεί μάλιστα όλους σε αυτή τη μάχη, να είναι μαζί της, για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες προκλήσεις, σε ένα δύσκολο διεθνές περιβάλλον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"