Αναστασιάδης-Καρογιάν συζητούν για την πορεία της συνεργασίας

Συνάντηση σήμερα στις 11.00.- «Θετικότατη εξέλιξη για Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας η απόφαση του ΔΗΚΟ» δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης.-

Σήμερα  στις 11πμ, αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος, Μάριο Καρογιάν, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ, για να θέσουν, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστασιάδη, τις παραμέτρους μέσα στις οποίες θα κινηθούν τους επόμενους μήνες.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο του μνημόσυνου του ήρωα της ΕΟΚΑ Σταύρου Στυλιανίδη, στους Εργάτες, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ για συνέχιση των διαβουλεύσεων με τον ΔΗΣΥ και τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, αποτελεί θετικότατη εξέλιξη.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του ΔΗΚΟ, ο Νίκος Αναστασιάδης τη χαρακτήρισε «θετικότατη εξέλιξη» και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο, τα μέλη της ηγεσίας και τα μέλη της ΚΕ του ΔΗΚΟ για μια απόφαση που θέτει, όπως είπε, τις βάσεις προκειμένου, και με άλλες δυνάμεις του ενδιάμεσου χώρου, να δημιουργηθούν, στη βάση κοινών προγραμματικών θέσεων οι προοπτικές σχηματισμού Κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, την οποία ο τόπος έχει ανάγκη.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι δεν θεωρεί ότι είναι όροι όσα περιέχονται στην απόφαση του ΔΗΚΟ για το Κυπριακό και την οικονομία.
«Δεν θεωρώ ότι είναι όροι, το αυτονόητο. Οτι δηλαδή όταν προσπαθείς να συνενώσεις δυνάμεις θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να σεβαστείς ενδεχόμενες ευαισθησίες και επιφυλάξεις», ανέφερε.

Ο Νίκος Αναστασιάδης απευθυνόμενος προς τους οπαδούς του ΔΗΚΟ, την κοινωνία των πολιτών και τους οπαδούς των άλλων δυνάμεων είπε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρώπινα δυνατό για να υπάρξει αποτελεσματική διακυβέρνηση που θα σέβεται και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, αλλά ιδιαίτερα αυτό που θα σέβεται τον πολίτη και τα υπέρτερα συμφέροντα της πατρίδας μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"