Τα ζώδια στις 11/7





ΚΡΙΟΣ
aries
Έχετε ανάγκη να κάνετε ένα άνοιγμα προς όλους και όλα και από εκεί θα αναμετρηθείτε και με τις δικές σας τις δυνάμεις. Σίγουρα θα τα καταφέρετε και κυρίως οικονομικά γιατί είσαστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο άλμα και να ρισκάρετε πολλά πράγματα για την επιτυχία. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας δυσκολεύει γιατί υπάρχει μεγάλη ευαισθησία από πλευρά του και πιάνει αλλιώς τα μηνύματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Αναγκάζεστε για λίγο να υποχωρήσετε και να απομονωθείτε. Νοιώθετε την ανάγκη να γίνετε για λίγο ονειροπόλοι και ρομαντικοί αλλά τελικά βλέπετε ότι αυτό είναι δύσκολο να το κάνετε γιατί από την άλλη θέλετε και τον ρεαλισμό για να επιβιώσετε. Η σχέση με έναν Ζυγό στο εργασιακό επίπεδο θα σας ζορίσει γιατί θα προβάλει τις δικές του απαιτήσεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τι θα κάνει ο καθένας.
  ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Γενικά, περνάτε καλά και θέλετε να αναρριχηθείτε πλέον στα ψηλά κλιμάκια της επαγγελματικής καταξίωσης. Κάνετε πολλά σχέδια και είστε δυναμικοί και πρωτοποριακοί σε πολλούς τομείς. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, είστε σε μια ευνοϊκή φάση την οποία χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Είσαστε σε μια αντίφαση γιατί προσπαθείτε από την μια να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και από την άλλη νοιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι. Μην κολλάτε πάρα πολύ. Πάρτε αποφάσεις και ξεκολλήστε. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και μην αφήνετε κανέναν να σας παρασύρει. Το έχετε καταλάβει ότι χρειάζεται να κάνετε τομές σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να είναι επίπονες αλλά είναι αναγκαίες. Μια βοήθεια σε επίπεδο οικονομικό θα σας σπρώξει.

ΛΕΩΝ
leo
Έχετε υπερβολική δύναμη για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πρέπει να μην χάνετε χρόνο. Η τύχη και οι συνθήκες είναι με το μέρος σας για αυτό μην ασχολείστε καθόλου με άσχετα πράγματα. Το ενδιαφέρον ενός Διδύμου σας κολακεύει, αλλά δεν είναι σίγουρα ότι τελικά θα καταλήξετε σε μια οριστική απόφαση. Μάλλον φοβάστε -προς το παρόν- την δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Η ανοικτή εξήγηση ενός Κριού από την μια σας ενοχλεί γιατί μπορεί να είναι πολύ ωμή αλλά από την άλλη σας προβληματίζει γιατί σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε και αυτό δεν σας αρέσει. Είστε πάντως έτοιμοι να δεχτείτε την απολογία ενός Δίδυμου και τελικά να καταλήξετε μαζί του. Ένας Καρκίνος σας βοηθάει στα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ
libra
Έχετε ανάγκη να δυναμώσετε αλλά δεν πρέπει να εξαρτάστε από άλλα άτομα γιατί τελικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Οι δυσκολίες με έναν Καρκίνο σας κάνουν πολύ ευάλωτους. Μάλλον δεν πρέπει να τα παίρνετε τόσο κατάκαρδα τα θέματά σας. Η ζωή είναι καλή για σας αυτή την περίοδο, μην την χαλάτε με υπερβολικούς συναισθηματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Ένας Κριός σας δίνει το στίγμα του και εσείς πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα γιατί δεν μπορεί να περιμένει. Κάποιες συνεργασίες χρειάζονται αναθεώρηση και εσείς δεν είσαστε έτοιμοι να το κάνετε. Μην κολλάτε στο παρελθόν. Έχετε όλα τα φόντα να ζητήσετε στο εδώ και τώρα. Ένας Δίδυμος θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει χαρά και ώθηση να κάνετε νέα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Γενικά, νοιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει. Χρειάζεται όμως να επιμείνετε και να μην φοβάστε για τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν τώρα. Μάλλον θα σας δοθεί όλη η απάντηση σε ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες από κάποιες ευαισθησίες που μπορεί να σας πιάνουν. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σας και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Μπορεί να τα έχετε πάρει, που λένε, και να έχετε νευριάσει με κάποια θέματα, αλλά βλέπετε ότι είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσετε, τι θα κρατήσετε για δικό σας και τι για τον άλλον. Δεν μπορείτε να επωμιστείτε όλα τα προβλήματα των υπολοίπων. Φτάνει πια. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτόν σας. Η οικογένεια σας μπορεί να σταθεί και μόνη της. Οικονομικά, έχετε κάποιες δυσκολίες για αυτό πιέζεστε να γίνουν όλα όπως με το μυαλό σας θέλετε, δηλαδή τέλεια. Μάλλον πρέπει να απελευθερωθείτε.
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις που να ξεκαθαρίζουν την δική σας θέση απέναντι σε κάποιες καταστάσεις συνεργασίας και πορείας σε θέματα που σας ενδιαφέρουν από κοινού. Μάλλον δεν θα καταφέρετε απόλυτα να περάσετε τις γραμμές σας για αυτό χρειάζεται να γίνετε πρακτικοί και οργανωμένοι για αυτά που θέλετε. Ένας Ζυγός έχει φοβερό ενδιαφέρον για το πρόσωπο σας.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Έχετε την ανάγκη να είσαστε αυτόνομοι αλλά σας ζορίζουν τα όρια που βάζουν οι άλλοι για σας. Κυρίως ένας Ζυγός είναι πολύ αυστηρός μαζί σας και αυτό σας ενοχλεί υπερβολικά. Η δυναμική παρουσία ενός Λιονταριού είναι καθοριστική για το μέλλον σας. Έχετε ανάγκη να επεκταθείτε οικονομικά και θα τα καταφέρετε μέσα από ένα ταξίδι ή επικοινωνία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"