Tα ζώδια στις 27/6



ΚΡΙΟΣ
aries
Είναι η ημέρα των συνεργασιών και γιατί όχι και των συμβιβασμών. Οι άλλοι μπορεί να κάνουν κουμάντο για κάποιες σας κοινές δουλειές. Το ζητούμενο είναι η ισορροπία και θα την βρείτε, όταν για λίγο μοιραστείτε με την καρδιά σας τις ανάγκες των άλλων. Από την άλλη, οι ευέλικτες κινήσεις που κάνετε στο θέμα των οικονομικών σας θα σας ξεμπλοκάρει ένα κομμάτι σας. Ένας Λέων θα σας δώσει νέα γνώση και ισορροπίες.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Το ταξίδι, η επαφή και η γνώση ακόμα και για ένα απλό θέμα θα σας δείξει ξαφνικά ένα νέο μοντέλο ζωής που το χρειάζεστε για να ξεκολλήσετε από τις βαριές πεποιθήσεις σας. Καλή περίοδος για να βγάλετε την προσωπική σας καλλιτεχνική εμπειρία. Ίσως χρειαστείτε να ξεκινήσετε δίαιτα για να απελευθερωθείτε από τα περιττά κιλά. Γενικά, θα επιδιώξετε να γίνετε πιο ανάλαφροι και επικοινωνιακοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Η ερωτική σας διάθεση είναι πολύ καλή και με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μια καλή ευκαιρία μέσα σε μια σχέση. Ίσως να είναι και καινούργια γνωριμία που θα γίνει μέσα από μια συνεργασία, ξαφνικά. Μια σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σας προβληματίζει αλλά τελικά θα βρείτε την λύση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Συμβιβασμός μέσα στην οικογένεια και γενικά στις σχέσεις σας που σας προβληματίζουν και σας πυροδοτούν με δυσκολίες. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη και όχι τόσο πολύ η συναισθηματική πλευρά του θέματος. Ένας Ζυγός θα σας προβληματίσει για το πώς θα πρέπει να συνεχίσετε την σχέση σας. Από την άλλη, το σπίτι σας ίσως χρειάζεται νέα διαρρύθμιση και θα σας κάνει καλό να αλλάξετε – θα είναι πολύ καλό αν ξεκινήσετε να φτιάχνετε έστω και λίγο τον χώρο σας.


ΛΕΩΝ
leo
Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας δώσει έμπνευση και δημιουργικότητα. Κάποιες διπλωματικές κινήσεις στην καριέρα σας θα σας ξεκολλήσουν από τις μίζερες και αντιπροοδευτικές συνθήκες και με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα κάνετε πρόοδο κυρίως στην δουλειά σας. Ένας Αιγόκερως σας συγκινεί αλλά από την άλλη σας συγκρατεί και δεν μπορείτε να εκδηλωθείτε απόλυτα. Ένα ταξίδι θα σας βγάλει από την πλήξη και την βαρεμάρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Οικονομικές συνεργασίες και υποθέσεις σας απασχολούν. Κυρίως η σχέση σας με ένα Ζυγό μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως γιατί θα βγει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχατε γνωρίσει. Σίγουρα θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν. Ένας φίλος θα σας φέρει σε επαφή με έναν Καρκίνο και μπορεί να ξεκινήσετε μια ιδιαίτερη σχέση με βάση περισσότερο το συναίσθημα και όχι τόσο την επικοινωνία. Η ξαφνική διακοπή μιας συνεργασίας μάλλον καλό θα σας κάνει παρά κακό.


ΖΥΓΟΣ
libra
Η ημέρα σας θα είναι ιδιαίτερα ενδυναμωμένη, αφού θα ξαναβρείτε τον εαυτόν σας. Αυτό σίγουρα θα σας βγάλει από διάφορους προβληματισμούς και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Κριό που θα κάνει αισθητή την παρουσία του μέσω των ξαφνικών επαναστατικών του ιδεών. Μπορεί να είστε πολύ δυνατοί αλλά χρειάζεστε να βγείτε στην δράση και στην εμπειρική δουλειά. Είναι δύσκολο αλλά, αν το κάνετε, θα καταλάβετε πόσο έχετε συνειδητοποιήσετε, αν αυτό που θέλετε το έχετε εμπεδώσει ή όχι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Μπορεί να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε ελεύθερα γιατί υπάρχουν πολλά «πρέπει» αλλά τελικά με την συναισθηματική σας έκφραση θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας πολλά από τα κακώς κείμενα που σας φορτίζουν και σας κάνουν να νοιώθετε ότι χάνετε καμιά φορά τον χρόνο σας. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο κάνετε επαγγελματικά βήματα που σας κατοχυρώνουν. Οι φίλοι σας πάντως σας δίνουν μια καλή αίσθηση επικοινωνίας. Ένας Κριός παρουσιάζεται ξαφνικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Επιτυχημένη επαγγελματική κίνηση που ίσως περικλείει και συνεργασία. Μην φοβόσαστε για το αύριο. Είστε ευλογημένοι άνθρωποι, αρκεί να μην χάνετε την πίστη σας και την εμπιστοσύνη στην τύχη σας. Μια πρόταση συνεργασίας που είχε ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και ναυάγησε, θα επανέλθει και μάλιστα με καλύτερους όρους. Αλλά τους όρους θα τους θέσετε εσείς από την αρχή, για το τι σας συμφέρει περισσότερο και τι όχι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Χρειάζεστε να είστε περισσότερο διαλεκτικοί και να κάνετε τον χρυσό συνδυασμό να αντιληφθείτε την πραγματικότητα σε δύο επίπεδα. Δηλαδή να δράσετε γρήγορα βλέποντας ταυτόχρονα το αποτέλεσμα της κίνησης σας σε συναισθηματικό αλλά και σε επίπεδο επικοινωνίας. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε, αρκεί να συγκεντρωθείτε και να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Κυρίως όσον αφορά μια συνεργασία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Καλή ημέρα για σας, αφού θα συνδυάσετε όλες τις θετικές πλευρές του εαυτού σας, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά πράγματα. Η πόρτα θα ανοίξει από μόνη της και εσείς μπορείτε μάλλον να απολαύσετε τα καλά αποτελέσματα. Αν έχετε να διαχειριστείτε λογαριασμούς που αφορούν τρίτους, θα τα καταφέρετε μια χαρά. Πίεση θα νοιώθετε αλλά βαθειά μέσα σας θα τα καταφέρετε. Ένας Καρκίνος είναι εκεί σταθερός και μόνιμος.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Χρειάζεστε προστασία από τους άλλους και τελικά αποφασίζετε να πάτε κατά κάποιο τρόπο με τα νερά τους και με τους κανόνες της ευγένειας. Τελικά, θα κερδίσετε από μια συνεργασία ή μια σχέση από έναν Ζυγό. Να είσαστε προετοιμασμένοι για τις ερωτικές εκδηλώσεις ενός Καρκίνου. Τα χρήματα που χρειάζεστε για να ξεπληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις σας θα τα βρείτε από εκεί που δεν τα περιμένατε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"