ΚΟΤ: Ανοίγει γραφείο στο Κίεβο


Μετά τις μειώσεις στον προϋπολογισμό για το 2012 ο ΚΟΤ καλείται κάθε μήνα να προχωρεί μπροστά πετυχαίνοντας και καλύτερα αποτελέσματα για τον εισερχόμενο τουρισμό και καταφέρνοντας να λειτουργήσει εντός μειωμένου μπάτζετ.

Οι δύο τελευταίες ειδήσεις που προκύπτουν από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού αφορούν σε ενέργειες προώθησης της Κύπρου στο εξωτερικό, σε αγορές μάλιστα που ουσιαστικά και δυνητικά αποτελούν σημαντικούς «αιμοδότες» του εγχώριου τουρισμού.
Νέα αγορά, νέο γραφείο
Ο ΚΟΤ προγραμματίζει να ανοίξει εντός του καλοκαιριού γραφείο στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το οποίο θα υπάγεται στο μεγάλο γραφείο του Οργανισμού στη Μόσχα.
Σύμφωνα με πηγές από τον ΚΟΤ η ουκρανική αγορά και δη του Κιέβου πλέον αποτελούν δυναμικά μέρη του εισερχόμενου τουρισμού, στα οποία η Κύπρος σήμερα στοχεύει προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ξένων τουριστών από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
«Η Αγγλία είναι σίγουρα ο καλύτερός μας πελάτης αλλά σημαντικές αγορές όπως της Ρωσίας και της Ουκρανίας αποτελούν τη μεγάλη μας ελπίδα για τα επόμενα χρόνια» το σχόλιο από άτομο εντός του ΚΟΤ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"