Στα ίχνη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών η Αστυνομία

16.5 κιλά κάνναβης και 1500 γρ. κοκαίνης στην κατοχή Σπανιόλας.- Σύλληψη και δύο Κυπρίων  στη Λεμεσό.-

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εναντίον μίας Ισπανίδας, 40 χρόνων και ενός Κύπριου 34 χρόνων από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε τρίτα πρόσωπα.

Ύστερα από συνεχιζόμενες έρευνες της ΥΚΑΝ γύρω στο μεσημέρι συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο, ένας Κύπριος 35 χρόνων από τη Λεμεσό, ο οποίος απασχολεί για πρώτη φορά την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.

Όπως δήλωσε ο ανώτερος υπαστυνόμος Πανίκος Σταύρου, Υποδιοικητής Επιχειρήσεων της ΥΚΑΝ, η Ισπανίδα συνελήφθη γύρω στις 03.15 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας προερχόμενη από τη Βαρσοβία και στις αποσκευές της εντοπίστηκαν 16μιση κιλά κάνναβης υψηλής ποιότητας σε 5 συσκευασίες και 1.700 γραμμάρια κοκαΐνης σε δύο συσκευασίες

Η Ισπανίδα, που συνελήφθηκε στο Τελωνείο ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ προχώρησε, σε συνεννόηση με την Δίωξη, σε ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου και συνελήφθη ο παραλήπτης, Κύπριος 34 χρόνων από τη Λεμεσό, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Υπηρεσία.

Ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.
Οι έρευνες της ΥΚΑΝ συνεχίζονται και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον κ. Σταύρου, να συλληφθούν και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"