Μάχη Αναστασιάδη στο Βερολίνο για να είναι ήπια τα μέτρα

Συναντήθηκε με Σόϊμπλε και Βεστερβέλλε.- 

Ο Πρόεδρός του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, με γραπτή δήλωσή του, αναφέρει ότι στο Βερολίνο όπου βρίσκεται δίνει τη μάχη ώστε να πείσει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι αξιόπιστη και για να επιβληθούν όσο το δυνατόν πιο ήπιοι όροι και μέτρα, ώστε να μην πληγεί ο κοινωνικός ιστός και να παραμείνουν ζωντανές οι προοπτικές ανάπτυξης.

«Δίνω τη μάχη να κρατήσουμε τον εταιρικό φόρο και το ευνοϊκό για μας φορολογικό καθεστώς» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Αναστασιάδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, σύμφωνα με την οποία ο Πρόεδρος του κόμματος λέγοντας ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, παρατήρησε ότι τούτες «οι ώρες δεν προσφέρονται για κριτική για τις ευθύνες που υπάρχουν και δεν παραγράφονται».

«Στα δύσκολα όμως πρέπει να ήμαστε δυνατοί και να δίνουμε ελπίδα και προοπτική στο τόπο μας», συνέχισε ο κ. Αναστασιάδης και αναφέροντας ότι«περάσαμε ξανά δυσκολίες και τραγικές στιγμές στην ιστορία μας, και μπορέσαμε να επανακτήσουμε μια δυνατή οικονομία, είπε ότι «θέλουμε και μπορούμε με αξιοπιστία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"