ΑΕΛ και Ομόνοια θα συγκρουστούν στον τελικό του Κυπέλλου

Aγωνίστηκαν ξανά μαζί και στον τελικό του 1988, με νικήτρια την Ομόνοια με 2-1

ΑΕΛ και Ομόνοια θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου.
Η ΑΕΛ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, ύστερα από τρία χρόνια, μετά την ισοπαλία 0-0 που έφερε με την ΑΕΚ στον επαναληπτικό αγώνα που έγινε στη Λεμεσό. 

Η ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει στη Λάρνακα με 1-0.

Στον τελικό του Κυπέλλου προκρίθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και η Ομόνοια, παρά την ήττα της με 1-0 από τον Εθνικό Αχνας στο Δασάκι, καθώς στον πρώτο ημιτελικό είχε επικρατήσει με 3-0.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στα γραφεία της ΚΟΠ σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, της οποίας θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, θα συζητηθούν οργανωτικά θέματα του τελικού.

Οσον αφορά το Στάδιο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ με παλαιότερη απόφαση του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας στις 17 Ιανουαρίου του 2012, αποφάσισε τα πιο κάτω:

(α) Αν οι δύο ομάδες του τελικού Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola έχουν την έδρα τους εκτός Λευκωσίας, τότε ο τελικός θα γίνει στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

(β) Αν οι δύο ομάδες του τελικού Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola έχουν έδρα τους τη Λευκωσία, τότε ο τελικός να γίνει στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

(γ) Αν η μία ομάδα του τελικού Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola έχει έδρα τη Λευκωσία και η άλλη ομάδα οποιαδήποτε άλλη Επαρχία, να εφαρμοστεί η Προκήρυξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"