ΑΠΟΕΛ: Ατομικό και εκτός με Ομόνοια ο Σολωμού

Με τον Άθω Σολωμού να κάνει ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, λόγο βασικά της ανετοιμότητας του από την μηνιαία του απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, ολοκληρώθηκε και η χθεσινή προπόνηση στον ΑΠΟΕΛ.  Ο Κύπριος άσος μετά από αυτή την εξέλιξη θα παραμείνει εκτός του ντέρμπι του Σαββάτου και οι επόμενες ημέρες θα καταδείξουν κατά πόσο θα ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα του χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Σε αντίθετη περίπτωση θα ακολουθήσει τον δρόμο των Αίλτον και Μαντούκα, οι οποίοι ως γνωστόν  χειρουργήθηκαν στο Μόναχο για να ξεπεράσει και αυτός με την σειρά του εντελώς το πρόβλημα αυτό.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και δίνουν την δική τους “μάχη” στις προπονήσεις για μια θέση στην ενδεκάδα, η οποία και σε αυτή την αγωνιστική θα έχει κάποιες αλλαγές, όπως και στην προηγούμενη.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση και λίγο  αργότερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει και την αποστολή του αγώνα.

Όσον αφορά στα εισιτήρια του ντέρμπι, έχουν απομείνει κοντά στα 700 και πωλούνται μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας, αλλά και από σήμερα το πρωί κανονικά και από το orange shop.

Τέλος νέα προϊόντα συλλεκτικά έχουν φτάσει στην μπουτίκ του ΑΠΟΕΛ και άρχισαν να πωλούνται. Πρόκειται για κομπολόγια η τιμή των οποίων αρχίζει από  τα 10 ευρώ μέχρι και 300.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Νίκη Μπερλουσκόνι αν οι Ιταλοί ψήφιζαν σήμερα