Φόνος νεαρής αλλοδαπής στην Αρχαία Αμαθούντα

Την κακοποίησαν σεξουαλικά, την στραγγάλισαν και έσπασαν το κεφάλι της με πέτρα.- Βρέθηκε από τουρίστες μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας μόνο μαγιό.-

Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά τον εντοπισμό, το απόγευμα του Σαββάτου, πτώματος αλλοδαπής κοπέλας, στην περιοχή της αρχαίας Αμαθούντας.

Το άψυχο σώμα της κοπέλας  εντοπίστηκε στις 4.30 τ0 απόγευμα από τουρίστες που επισκέπτονταν την περιοχή και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Μετά από αυτοψία, ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους δήλωσε ότι η γυναίκα φορούσε μόνο το μαγιό της και έφερε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. 

Από τη νεκροψία που έγινε χθες, διαπιστώθηκε ότι το θύμα κακοποιήθηκε σεξουαλικά, στραγγαλίστηκε και κτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι.

Η σορός είχε μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου, όπου χθες  έγινε η νενομισμένη νεκροτομή ενώ οι έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος συνεχίστηκαν   σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τεκμήρια που να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρία ότι λίγο πριν το έγκλημα το θύμα βρισκόταν σε συγκεκριμένη παραλία στη Γερμασόγεια.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου ανέφερε ότι, την άγνωστη γυναίκα εντόπισε ''μέσα σε λίμνη αίματος'' ζεύγος τουριστών που επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο στις 16:30 και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, ο δράστης κτύπησε το θύμα στο κεφάλι με μεγάλη πέτρα, προκαλώντας συνθληπτικό τραύμα. 

''Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα της κοπέλας αυτής, η οποία φαίνεται να είναι ύψους 1.60, λευκού χρώματος, πιθανόν Ευρωπαία, ηλικίας 25 με 35 περίπου ετών'', είπε ο κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι το φονικό διαπράχθηκε μεταξύ 14:00 με 16:30, καθώς εξασφαλίστηκε μαρτυρία από άτομο που ενοικιάζει ομπρέλες και κρεβατάκια, ότι νωρίτερα βρισκόταν σε παραλία της περιοχής Γερμασόγειας.

Στην ίδια παραλία εντοπίστηκαν επίσης προσωπικά της είδη, τα οποία όμως δεν προσδιορίζουν την ταυτότητα της, ωστόσο, φαίνεται πως το θύμα αναχώρησε από την παραλία προσωρινά και σκόπευε να επιστρέψει.

Ο κ. Γεωργίου δήλωσε ακόμη ότι η δολοφονία διαπράχθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας, όπου επίσης εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια που θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Χθες το πρωί επισκέφθηκαν τη σκηνή ο Αρχηγός και ο Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"