Λευκωσιάτης νιόπαντρος έχασε τη ζωή του στην Καραϊβική

Βρισκόταν σε κρουαζιέρα με τη σύζυγό του για τον «μήνα του μέλιτος».-

Συγκλονισμό προκάλεσε η είδηση για το θάνατο του νιόπαντρου 29χρονου Παναγιώτη Βρυωνίδη από τη Λευκωσία, ο οποίος ταξίδευε με τη σύζυγο του στην Καραϊβική για το μήνα του μέλιτος.

Ο άτυχος νέος, έπαθε ανακοπή καρδίας και μεταφέρθηκε με αεροσκάφος στον Άγιο Μαρτίνο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του επιστρατεύθηκε μικρό νοσοκομειακό αεροσκάφος για μεταφορά του στην Μαρτινίκα.

Τέσσερα λεπτά μετά την απογείωση όμως το αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα σε περιοχή που θεωρείται έδαφος της Γαλλίας.
Εκπρόσωπος του Υπουργείου εξωτερικών ανέφερε ότι συνεργεία έρευνας και διάσωσης έσπευσαν στην περιοχή και εντόπισαν νεκρό τον άτυχο νέο, όπως επίσης και τον πιλότο , το γιατρό και τη νοσοκόμα που επέβαιναν του αεροσκάφους.

Το ζήτημα χειρίζονται οι Πρεσβείες της Κύπρου στην Ουάσινγκτον και στο Παρίσι, οι οποίες εργάζονται αφενός για τη στήριξη της συζύγου του, η οποία μετέβη με άλλο αεροσκάφος στη Μαρτινίκα, και αφετέρου για τη μεταφορά της σορού στην Κύπρο. 

Μετά από οδηγίες της Υπουργού Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή ο Πρόξενος της Κύπρου στην Ουάσινγκτον μετέβη στη Μαρτινίκα για στήριξη προς τη σύζυγο του Π. Βρυωνίδη, μέχρι να διευθετηθούν όλα τα έγγραφα που χρειάζονται για την επιστροφή της ιδίας και της σορού του συζύγου της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"