Κυπριανού: Έτοιμο το ΑΚΕΛ για επαφές με πολιτικές δυνάμεις

Χωρίς προ-αποφάσεις και προ-αποκλεισμούς.- 

Επικοινωνία με ηγέτες κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου, είχε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, με σκοπό τον καθορισμό συναντήσεων, στο πλαίσιο των διεργασιών για τις προεδρικές εκλογές του 2013. 

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο κύριος Κυπριανού, διευκρινίζοντας ότι το ΑΚΕΛ έχει καθορίσει το πολιτικό πλαίσιο και ενδιαφέρεται για συνεργασίες με άλλα κόμματα, στη βάση αρχών. Για μας, είπε, είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει ισοτιμία και αλληλοσεβασμός και να μη θεωρεί -τόνισε- οποιοσδήποτε ότι μπορεί να συνομιλεί με το ΑΚΕΛ από θέση ισχύος.

Ο Αντρος Κυπριανού επανέλαβε ότι το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο για επαφές με πολιτικές δυνάμεις, χωρίς προ-αποφάσεις και προ-αποκλεισμούς.

Ιδιαίτερα σημαντικό, θεωρεί το ΑΚΕΛ, το γεγονός ότι ενισχύθηκαν τα κόμματα της ευρύτερης Αριστεράς στην Ελλάδα, που έχουν -όπως είπε ο Αντρος Κυπριανού- μεγαλύτερη ευαισθησία έναντι των προβλημάτων των πολιτών. Σε δηλώσεις ύστερα από συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Ανδρέα Βύρα, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι είναι σαφές πως υπάρχει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα μιας κατάστασης που δημιουργήθηκε με πολιτικές επιλογές διαδοχικών κυβερνήσεων, καθώς και αποφάσεων που λήφθηκαν στις Βρυξέλλες. Ο κύριος Κυπριανού εξέφρασε την ευχή να υπάρχει σύντομα ανάκαμψη της οικονομίας και να ανατείλουν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"