ΑΕΛ: Να πάει στον τελικό

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς δίνει σήμερα η ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο στις 19:00  και σίγουρα όλοι στην ομάδα θέλουν να πάρουν τη νίκη για να δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό της 16ης Μαΐου.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα στερηθεί μόνο τον Μοντέιρο, ωστόσο θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου κάποιοι παίκτες να πάρουν ανάσες και κάποιοι άλλοι πρωτοκλασάτοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως είναι ο Ζιλμπέρτο.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με τον Κρις Ντίκσον στη κορυφή της επίθεσης, και τους Εντμάρ και Ζιλμπέρτο στο άκρα. Ο Μπεμπέ που επιστρέφει από τιμωρία, θα πάρει φανέλα βασικού και θα βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό, ενώ ως ανασταλτικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ντεντέ και Νικολάου.

Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μάρκο Αϊρόσα θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Καρλίτος το αριστερό, ενώ οι Ουόν και Τζούνιορ θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας.

Είναι πολύ λογικό, οι παίκτες της ΑΕΛ να παρουσιάσουν σημάδια κούρασης, λόγω της προσπάθειας που έκαναν στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και γι αυτό ο Πάμπος Χριστοδούλου ζήτησε ένα γρήγορο τέρμα ώστε να τεθούν οι βάσεις της πρόκρισης και στη συνέχεια με αλληλοκαλύψεις στην άμυνα να μην χρειαστεί να δώσουν τόσες πολλές δυνάμεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"