Τα ζώδια σήμερα 15/5 !


Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

Γενικό προφίλ
Μια μέρα που δεν πρέπει να λάβετε τίποτα στα ...σοβαρά και να μη θεωρήσετε ότι τα όσα συμβούν ή πραγματοποιηθούν σήμερα θα έχουν οριστική ισχύ. Κι αυτό γιατί ίσως δυσαρεστηθείτε ή συγκινηθείτε για να έρθουν μετά τα γεγονότα να ανατρέψουν τις καταστάσεις. Κάνετε πράγματα που απαιτούν φαντασία, ηρεμία και μπορούν να σας απομακρύνουν από τα άγχη της καθημερινότητας.
Με τη Σελήνη στον 12ο ως αργά το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε τη συμπεριφορά σας και συνάμα να επαναξιολογήσετε θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τόσο τα οικονομικά όσο και τις σχέσεις σας με τους άλλους, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναβολές. Επαγγελματικά, οι άλλοι περιμένουν από εσάς να τους παρακινήσετε. Οι γεννημένοι του 1969 θα επικρατήσετε έναντι των άλλων.
Σήμερα ίσως οι στόχοι και οι προσδοκίες σας επαναπροσδιοριστούν, καθώς κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα άλλες ανάγκες. Με την Αφροδίτη στον 2ο πιθανόν να έχετε μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση σε σχέση με πριν, όμως η ανάδρομη πορεία της έρχεται να βάλει περιοριστικά μέτρα στην οπτιμιστική σας διάθεση. Αποφύγετε να μοιραστείτε τα μυστικά σας. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε μια πρόταση από φιλικό πρόσωπο.
Η εμφάνιση σάς απασχολεί ιδιαίτερα και θέλετε να κάνετε πράγματα που είτε θα τη βελτιώσουν είτε θα την αναδείξουν. Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζονται βιασύνες και γρήγορες αποφάσεις. Πάρτε το χρόνο σας, διαφορετικά αυτό θα έχει αρνητική συνέπεια στη ψυχολογία σας. Αισθηματικά, έλκεστε από το κρυφό και το απαγορευμένο και ως εκ τούτου οι μυστικές επαφές είναι στα φόρτε τους. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως κουραστείτε από μια κατάσταση που συμβαίνει στο χώρο του σπιτιού.
Κάποιοι προσπαθούν να σας πείσουν ότι δεν κρύβονται πίσω από τις δυσάρεστες εξελίξεις όμως αυτό, αν και σας προκαλεί αμφιβολίες, δεν σας πείθει. Θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, σπουδές ή δικαιοσύνη, αν και φαίνεται, δεν θα έχουν οριστική λύση. Αισθηματικά, θέλετε χρόνο για να συνηθίσετε κάποιες καταστάσεις και αυτό εν μέρει σας κράτα σε απόσταση από το έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1971 θα λειτουργήσετε με βάση τις δικές σας επιθυμίες.
Σήμερα, δεν αποκλείεται να γίνετε πιο συναισθηματικοί και ερωτικά να δείξετε πιο ευάλωτοι από όσο συνηθίζετε. Παράλληλα θέματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις προς τρίτους ίσως σας μπερδέψουν, καθότι η στάση κάποιων σχετικά με αυτά θα είναι αμφιλεγόμενη. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες καλές ειδήσεις από τους ανωτέρους σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα επισπεύσετε κάποιες ενέργειες που σχετίζονται με την οικογένεια.
Με τον Άρη στο ζώδιό σας έχετε πάρει μπρος και δεν σας σταματάει τίποτα. Με ισχυρή αυτοπεποίθηση και δυνατή ορμή για δράση ασχολείστε με καταστάσεις που στόχο έχουν να σας απαλλάξουν από κάτι δυσάρεστο και να χτίσουν κάτι ευχάριστο. Στα επαγγελματικά σας, ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή κάποια εμπόδια που θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε εναλλακτικές. Οι γεννημένοι του 1982, δεν πείθεστε από τα ψεύτικα λόγια κάποιων.
Σήμερα, δεν μπορείτε με βεβαιότητα να αντιληφθείτε τι συμβαίνει και για αυτό διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας σχετικά με την ορθότητα ή μη κάποιων καταστάσεων. Η ανάγκη για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή την επίλυση κάποιου νομικού προβλήματος θα έρθει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας κάποιων απρόσμενων εξελίξεων. Θέματα σχέσεων συνεχίζουν να αποτελούν μια κρυφή πληγή. Οι γεννημένοι του 1965 θα αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε κάτι που δεν σας βρίσκει σύμφωνους.
Η αισθηματική σας ζωή καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου που όσο σας γοητεύει τόσο σας προβληματίζει. Αποφύγετε να κάνετε μετακινήσεις προτού προβείτε σε ενδελεχή έλεγχο τι, πως και γιατί. Η ανάδρομη πλέον φορά της Αφροδίτης θα επηρεάσει τόσο τις χρηματοοικονομικές σας υποθέσεις όσο και τις μυστικές επαφές σας. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να αποδειχθούν αναξιόπιστες. Οι γεννημένοι του 1971, θα ενοχληθείτε από κάποιους που θα ξεπεράσουν τα όρια.
Όσον αφορά οικογενειακά θέματα πιθανόν να αισθανθείτε ότι κάποιοι δεν σας λένε όλη την αλήθεια και αυτό να εντείνει τόσο την αγωνία όσο και την ανησυχία σας. Από την άλλη, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον 7ο οίκο ίσως κάποιες σχέσεις σας αγχώσουν, πάρα το γεγονός ότι δείχνουν να κυλούν καλά. Οικονομικές εκκρεμότητες σας αφήνουν την αίσθηση μιας καλής προοπτικής. Οι γεννημένοι του 1987, μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας.
Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο είναι πολύ πιθανόν κάποιες σχέσεις με υφισταμένους να μην προλάβουν να ολοκληρωθούν όπως θα θέλατε. Από την άλλη, με τον Άρη στον 9 οίκο που σχετίζεται με θέματα εκπαίδευσης και δικαιοσύνης ίσως έρθετε σε δύσκολη ή δυσχερή θέση. Σε κάθε περίπτωση, επειδή σήμερα το μυαλό σας είναι θολό, μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Οι γεννημένοι του 1985 θα διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική ανέλιξη κάποιου προσώπου.
Σήμερα, ίσως κάνετε κάποια έξοδα που αρχικά θα σας ευχαριστήσουν και μετά θα σας προβληματίσουν. Η παρουσία της Αφροδίτης εδώ και καιρό στον τομέα των αισθηματικών έδωσε ένα αεράκι φρεσκάδας που όμως πλέον, λόγω της ανάδρομης φοράς της, θα απομακρυνθεί για λίγο. Επαγγελματικά, η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη και αν αυτό ανταμειβόταν και υλικά, θα ήσασταν πιο ευχαριστημένοι. Οι γεννημένοι του 1989 θα δείξετε επιμονή σε μια συναισθηματική προσέγγιση.
Με τη Σελήνη μέχρι αργά στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας. Θέλετε να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ίσως τροποποιηθούν, καθώς νέα δεδομένα θα έρθουν στο προσκήνιο. Ένα γυναικείο πρόσωπο ίσως παίξει αναχαιτιστικό ρόλο στα σχέδια σας. Οι γεννημένοι του 1979 θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"