Ομόνοια: Στη θέση του ο Λάρκου- Παραιτήθηκε ο Γεωργίου

23/04/2012
Μετά από συνεδρία τεσσάρων και βάλε ωρών στην Ομόνοια χθες βράδυ πάρθηκε η απόφαση, όπως ο Νεόφυτος Λάρκου παραμείνει στην θέση του , ενώ λίγο πριν την λήξη της συνεδρία ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστάκης Γεωργίου έδωσε την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας και η οποία την έκανε αποδεχτή.

Ακολούθως η διοίκηση των "πρασίνων" εξέδωσε ανακοίνωση και η οποία αναφέρει:
«Σε σημερινή(χθεσινή) συνεδρία του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έγινε αναλυτική ενημέρωση του σώματος από τον προπονητή της ομάδας κ. Νεόφυτο Λάρκου. Τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που άπτονται του τρόπου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναλύθηκαν σε βάθος παράμετροι που χρήζουν βελτίωσης και απαντήθηκαν διεξοδικά ερωτήματα που απασχολούσαν το σώμα.

Ο προπονητής δεσμεύτηκε να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, με βάση την δική του μεθοδολογία, μετά την περάτωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Στον προπονητή τονίστηκε ότι τα λάθη και οι αδυναμίες που υπάρχουν στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, πρέπει να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν στο άμεσο μέλλον.

Βασική προτεραιότητα μας όμως παραμένει η υλοποίηση των στόχων που υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα μας.

Το ΔΣ επίσης ενημερώθηκε ότι ο team manager της ομάδας Χριστάκης Γεωργίου έχει υποβάλει την παραίτηση του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή.
Το ΔΣ θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για ενίσχυση της παρουσίας του στο Ηλίας Πούλλος με διμελή επιτροπή, με στόχο να βοηθήσει στην πιο εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Η συνεδρία του ΔΣ θα συνεχιστεί αύριο(σήμερα)».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"