Αναστασιάδης: «Επιταγή της ιστορίας η ενότητα»

Αν  κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό μέτωπο βαρύνεται ο Πρόεδρος.-

O Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι εάν δεν πάει κάτι καλά στο εσωτερικό μέτωπο αυτό βαρύνει πρώτιστα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά τους υπόλοιπους. 

Σε δηλώσεις ύστερα από σύσκεψη των πατατοπαραγωγών στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σωτήρας και κληθείς να σχολιάσει χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι ''αντί το εσωτερικό μέτωπο να χαρακτηρίζεται από ενότητα στόχων, παρουσιάζει πολυδιάσπαση'', ο κ. Αναστασιάδης είπε πως δεν έχει ακούσει τις δηλώσεις του Προέδρου και δεν θέλει να τις σχολιάσει.

Αρκέστηκε να αναφέρει ότι «πρώτιστα βαρύνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό και εν συνεχεία τους υπόλοιπους. Τελευταία, και όταν λέω τελευταία εννοώ τους τελευταίους μήνες δεν τον παρενοχλούμε, ο ίδιος παρενοχλεί τους άλλους» κατέληξε. 

Αναφερόμενος στη επέτειο της 1ης Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τη χαρακτήρισε «μια από τις σημαντικότερες μέρες του ελληνισμού που πρέπει να προβληματίσει γιατί δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτή η επίτευξη του στόχου μέσα από τον αγώνα για ελευθερία».

Δυστυχώς, πρόσθεσε « ως αποτέλεσμα της διχόνοιας είμαστε σήμερα υπό κατοχή και αυτό που απαιτείται είναι μια συγκροτημένη διεκδικητική πολιτική και ιδιαίτερα ενότητα. Αυτή είναι η συνταγή και η επιταγή της ιστορίας» κατέληξε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Νίκη Μπερλουσκόνι αν οι Ιταλοί ψήφιζαν σήμερα