Και άλλος τροχαιοπαραβάτης κτύπησε αστυνομικό

Του έδωσε εξώδικο για χρήση τηλεφώνου και αυτός τον κτύπησε στο μάτι.

Ένας 25χρονος πολίτης συνελήφθη για υπόθεση κατά την οποία φέρεται να χτύπησε στο μάτι αστυνομικό, ο οποίος προηγουμένως του είχε εκδώσει εξώδικο για την παράνομη χρήση, κατά την οδήγηση, κινητού τηλεφώνου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι «την Τρίτη, και ώρα 12.45 μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας διενεργούσαν έλεγχο στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Μακεδονίτισσα, όπου σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονο, λόγω του ότι έκανε χρήση του κινητού του τηλεφώνου κατά την οδήγηση».

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «στη συνέχεια αφού εκδόθηκε εξώδικο για την καταγγελία ο 25χρονος αντέδρασε, έσκισε το εξώδικο, εισήλθε στο δρόμο και έγινε παρακώλυση της κυκλοφορίας».

Πρόσθεσε ότι «το ένα από τα δυο μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας που διενεργούσαν έλεγχο, προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου, ο οποίος και κτύπησε τον αστυνομικό στο μάτι».

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό και άλλα δυο που έχουν γίνει την περασμένη βδομάδα, ο κ. Αγγελίδης, είπε ότι «κανένας δεν είναι υπεράνω του Νόμου και κανένας δεν παίρνει το Νόμο στα χέρια του».

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «υπάρχουν ρητές και αυστηρές οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας για χρήση της ανάλογης βίας και σε τέτοιες περιπτώσεις θα γίνεται χρήση του υπηρεσιακού ροπάλου και σπρέι».

«Επίσης, τονίζεται ιδιαίτερα ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές και ενέργειες και οφείλουν οι πολίτες να σέβονται τα μέλη της Αστυνομίας που διενεργούν ελέγχους, όπως και τα μέλη μας σέβονται τους πολίτες», είπε ο κ. Αγγελίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"