Πρωτάθλημα Λαϊκή Τράπεζα: Ο Τρισκόφσκι έβαλε "φωτιά" στην μάχη του τίτλου

Το ΑΠΟΕΛ με γκολ του Τρισκόφκσι στις καθυστερήσεις νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στο Στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Λαϊκής Τράπεζας και έβαλε φωτιά στην μάχη του τίτλου στην οποία πλέον μπαίνει έστω μετά το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση έστω και με λιγότερες πιθανότητες. Η Ανόρθωση ήταν η άλλη νικήτρια της αγωνιστικής αφού επικράτησε της απογοητευτικής Ομόνοιας με 1-2 στο στάδιο ΓΣΠ με δράστη τον Ρονκάτο και πάλι με 10 ποδοσφαιριστές, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι των δυο ομάδων στο ΓΣΠ. Στο γκρουπ της διαβάθμισης μεγάλος κερδισμένος ο Εθνικός ο οποίος με την νίκη επί του Ολυμπιακού παραμένει στην κατηγορία των μεγάλων. Σημαντική επίσης νίκη για την Ε.Ν.Π στο Παραλίμνι με 1-0 επί του Άρη και έτσι η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού κρατά σε αγωνία ακόμη όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου: 

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ 1-0
 
Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα η διαφορά του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΛ μειώθηκε στους δύο βαθμούς και την ερχόμενη βδομάδα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο Τσίρειο, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της β΄ φάσης.
 
Το αποτέλεσμα του ψεσινού παιχνιδιού διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Τρισκόφκσι. Μετά από σέντρα του Αλεξάνδρου ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ με κεφαλιά πέτυχε το πολύτιμο για την ομάδα του 1-0.
 
Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ που σημειώνει το ΑΠΟΕΛ σε βάρος της ΑΕΛ, που πανηγύρισε και την πρώτη του φετινή νίκη σε βάρος της Λεμεσού.
 
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Η ΑΕΛ στο 17’ με τον Μπεμπέ και το ΑΠΟΕΛ στο 69’ με τον Αλεξάνδρου.
 
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα, Ζόρζε, Κακά (77’ Σολάρι), Μοραΐς, Πίντο, Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης (54’ Τρισκόφσκι), Μαντούκα (63’ Αλεξάνδρου), Αΐλτον.
 
ΑΕΛ: Ντεγκρά, Καρλίτος, Ουόν, Τζούνιορ, Μπεμπέ, Νικολάου, Σίλας (79’ Ελευθερίου), Τζιλμπέρτο (60’ Εντμάρ), Καφού, Βοού (70’ Ντίξον).
 
Πολυτιμότερος ο Αλεξάνδρου
Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αναδείχτηκε από την ειδική επιτροπή της ΚΟΠ πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ντέρμπι και αμέσως μετά το φινάλε βραβεύτηκε από τη χορηγό του Πρωταθλήματος Λαϊκή Τράπεζα.

Ομόνοια-Ανόρθωση 1-2
Με γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ανόρθωση κέρδισε στο Στάδιο ΓΣΠ με 2-1 την Ομόνοια.
 
Μετά την επιτυχία της η Ανόρθωση ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 59 βαθμούς, όσους και το ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται αύριο με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η Ομόνοια μετά την ήττα της διατηρήθηκε στους 57 βαθμούς και οπισθοχώρησε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μαρκίνιος στο 60’ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84’ με τον Στάθη Αλωνεύτη.
 
Το νικηφόρο 2-1 για την Ανόρθωση διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ρονκάτο, μετά από προσπάθεια του Οκκά.
 
Στο 77’ αποβλήθηκε ο Λαβόρδε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Ανόρθωση τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Μακρίδης, Καρυπίδης, Αλαμπί, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Μαρκάσα, Κυριάκου (66’ Μπεν Νταγιάν), Μπεργκουνιού (78’ Αγκουϊάρ), Κασέκε, Άλβες (66’ Χριστοφή).
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κοζάτσικ, Κβιρκβέλια, Ρονκάτο (90’ Άντιτς), Ρέζεκ (83’ Σιέλης), Λαμπάν, Λαβόρδε, Τζανίσιο, Μαρκίνιος (65’ Οκκάς), Κόλιν, Μακρής, Σπρόγκελ.


Εθνικός-Ολυμπιακός 2-1
 
Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, στο  Δασάκι ο Εθνικός επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1 και έφτασε στους 36 βαθμούς.
 
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Μασίνουα και ο Ολυμπακός ισοφάρισε στο 45’ με τον Τσιντί.
 
Το 2-1 για τον Εθνικό πέτυχε στο 59’ με κεφαλιά ο Σερτζιάο.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Νουρεντινόφσκι, Μαχράτζε, Βούκσεβιτς, Βαττής, Πογιατζιής (56’ Ιγνάτοφ), Ηλία, Πιντσέλι, Μασίνουα, Ρισπ, Σαμάρας, Βέντερ.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σέτκους, Ντουάρτε, Ν. Νικολάου, Ρεντόν, Κάρλος Αντρέ, Τσιντί, Μαύρου, Ρουσμίρ (28’ Μπάϊτς), Ντε Πίνα, Κουτσούκοβιτς, Μάργκες.

Ε.Ν.Π- Άρης 1-0
 
Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 37’ ο  Σεμέδο μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κολάνη.
 
Οι γηπεδούχοι στο 10’ κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Κριβοκάπιτς όμως ο Κόβατς έπεσε σωστά και απέκρουσε.
 
Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασιλείου και ο Άρης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.
 
ΕΝΩΣΗ: Μιλοσέφσκι, Τρένσον, Μαρκόφσκι, Οικονόμου, Μέρτακκας, Φαρία, Κολάνης (61’ Ίμσχιοτ), Μιχαήλ (70’ Ζουλού), Αλίβοντιτς, Σεμέδο (75’ Μουκουρί), Κριβοκάπιτς.
 
ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ιωάννου, Κλίμπλ, Στεπάνοφ, Μπαρούν, Λουζέϊρο (70’ Χαραλάμπους), Βασιλείου, Λάζιτς, Κέρκεζ, Γκέλσον (46’ Ραντοσάβλιεβιτς), Σόσιν (80’ Αριστείδου).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"