Χαιρετίζει την ενίσχυση των σχέσεων με Ισραήλ ο Αναστασιάδης

Συζήτησε με τον Λίμπερμαν όλο το εύρος τον σχέσεων.-

Την εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου – Ισραήλ χαιρέτισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης ύστερα από συνάντηση του χθες το πρωί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν.  

«Χαίρομαι να πω ότι σταδιακά αλλά σταθερά, προχωρούν και εμβαθύνονται οι σχέσεις και αυτό είναι κάτι το οποίο πραγματικά χαιρετίζουμε και στηρίζουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι η συνάντησή του με τον κ. Λίμπερμαν ήταν μία συνάντηση με έναν πραγματικά φίλο λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρούν εδώ και χρόνια. Πρόσθεσε ότι ήταν επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, ενόψει και των νέων δεδομένων όπως διαμορφώνονται.

Ερωτηθείς κατά πόσο συζητήθηκε το φυσικό αέριο ο κ. Αναστασιάδης απάντησε «όλα επί τάπητος».

Ερωτηθείς πώς βλέπει την περίπτωση ενός τριγώνου συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη των σχέσεων των τριών χωρών, γιατί τυχόν δημιουργία μιας αναλόγου συνεργασίας θα συμβάλλει σημαντικά και στην αναβάθμιση του ενδιαφέροντος της Ευρώπης όσον αφορά τις ενεργειακές πηγές της περιοχής.
«Αυτό», είπε, «είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"