Το ΔΗΚΟ εναντίον μέτρων με βάση τη φορολογία

Η  οικονομία χρήζει υπερκ0μματικής προσέγγισης, δηλώνει ο Καρογιάν.-

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν εκτιμά ότι η οικονομία χρήζει υπερκομματικής προσέγγισης, προσθέτοντας ότι η οικονομία είναι εθνικό θέμα γιατί ταλανίζει τους πολίτες καθημερινά και δημιουργεί μεγάλες αβεβαιότητες. 

"Εμείς όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα έχουμε εισηγηθεί συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες είναι και εφικτές και αποτελεσματικές και με μετρήσιμα αποτελέσματα σε σχέση με την δράση αυτών των μέτρων," είπε σε δηλώσεις του στα γραφεία του κόμματος. 

Υπενθύμισε ότι το ΔΗΚΟ στη μεγάλη του πλειοψηφία είχε επεξεργαστεί μέτρα που εκ των πραγμάτων βοήθησαν έστω και ετεροχρονισμένα στην λήψη εκείνων των απαραίτητων μέτρων που να διορθώσουν όσο γινόταν στην κατάσταση στην οικονομία. 

Είναι γεγονός, είπε ο κ. Καρογιάν, ότι μέσα από τα δεδομένα παρουσιάζεται η ανάγκη για λήψη επιπρόσθετων μέτρων. 

Θέλω να ξεκαθαρίσω, διευκρίνισε, ότι δεν είμαστε υπέρ της λήψης επιπρόσθετων μέτρων που έχουν στόχο τη φορολογία. 

''Θα πρέπει να υπάρξουν τέτοια μέτρα που να τονώνουν την ανάπτυξη, μέτρα που θα καταπολεμούν την ανεργία, μέτρα που θα νοικοκυρεύουν όσο το δυνατόν τις σπατάλες και επιπρόσθετα μέτρα που θα μπορέσουν να προσελκύσουν ξένες επενδύσεις και να ξαναμπεί η οικονομία της Κύπρου σε τροχιά ανάπτυξης'', είπε. 

Είναι γι’ αυτό τον λόγο που και στην πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έχουμε υπογραμμίσει τη διάθεση και τη βούληση μας να αναλάβουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης προς την κατεύθυνση δημιουργίας των προϋποθέσεων εκείνων που έμπρακτα θα στείλουν μηνύματα και εντός και εκτός Κύπρου, ότι η κυπριακή οικονομία μπορεί να αντιστρέψει την καθοδική τάση. 

''Η Κυβέρνηση έχει τη βούληση να αναλάβει μέτρα και σίγουρα οι πολιτικές δυνάμεις και οι κοινωνικοί εταίροι με μια εποικοδομητική διάθεση να συμβάλουμε ώστε που πραγματικά να απομακρυνθεί ο κίνδυνος περαιτέρω διολίσθησης της οικονομίας και ταυτόχρονα αντιστροφής του κλίματος και της τάσης που δυστυχώς ακόμη επικρατεί'', κατέληξε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"