Και τώρα οι Πιλότοι: Τετράωρη απεργία αύριο

Έκκληση ΚΑ προς ΠΑΣΥΠΙ για τερματισμό τακτικής αντιπαράθεσης
Oι Κυπριακές Αερογραμμές εκφράζουν έκπληξη και λύπη για χθεσινή απόφαση της Συντεχνίας των Πιλότων (ΠΑΣΥΠΙ) η οποία καλεί τα μέλη της σε τετράωρη στάση εργασίας αύριο Τετάρτη από τις 08.30 μέχρι τις 12.30. 

Ταυτόχρονα, οι ΚΑ απευθύνουν έκκληση στην ΠΑΣΥΠΙ και σε κάθε πιλότο μέλος της να αναλογιστούν τις συνέπειες των πράξεών τους και να τερματίσουν την τακτική της αντιπαράθεσης που μόνο ανεπανόρθωτη ζημιά προκαλεί, αναφέρουν. 

Ανακοίνωση των ΚΑ χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή αρνητική, ότι «είναι εντελώς αψυχολόγητη, αδικαιολόγητη και αχρείαστη, επιδεινώνει επικίνδυνα το πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η Εταιρεία, χωρίς να εξυπηρετεί το καλώς νοούμενο συμφέρον καμιάς πλευράς». Παράλληλα, «προκαλεί ερωτηματικά η επιλογή του χρόνου που εξαγγέλθηκαν τα απεργιακά μέτρα, καθώς η Υπουργός Εργασίας έχει υποβάλει προς τις πέντε Συντεχνίες και την Εταιρεία μεσολαβητική πρόταση για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης». 

Όπως αναφέρει, από την στάση εργασίας θα επηρεαστούν οι πτήσεις της εταιρείας CY346 και CY347 προς και από το Λονδίνο, καθώς και οι πτήσεις CY386 και CY387 προς και από το Παρίσι. Γίνονται ήδη προσπάθειες για επαναπρογραμματισμό των πτήσεων αυτών, οι οποίες θα γίνουν μετά την λήξη της τετράωρης στάσης. 

Οι επηρεαζόμενοι επιβάτες, προς τους οποίους οι Κυπριακές Αερογραμμές εκφράζουν τις απολογίες τους, θα ενημερωθούν για τις νέες ώρες αναχώρησης από το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"